Korkma Ben Yanındayım Dizi TANITIM GELDİ: Korkma Ben Yanındayım Oyuncuları Tam Liste! Korkma Ben Yanındayım Hangi Gün? Korkma Ben Yanındayım Konusu

Sımsıcak bir aile hikayesi Korkma Ben Yanındayım dizisi ilk bölüm tanıtımı yayınlandı. Lise yıllarında annelikle başlayan hikaye ekrana gelmek için gün saymaya başladı. İnci ve Aylin'in duygusal serüvenini anlatan Korkma Ben Yanındayım dizisi oyuncuları dikkat çekti. Peki, Korkma Ben Yanındayım konusu ne? Korkma Ben Yanındayım dizisi hangi gün? İşte Korkma Ben Yanındayım tanıtım..

Başrollerini Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu'nun paylaştığı Korkma Ben Yanındayım oyuncuları belli oldu. NOW TV yeni dizileri arasına adını yazdıran Korkma Ben Yanındayım konusu merak edildi. İzleyicilerin dört gözle beklediği Korkma Ben Yanındayım hangi gün sorusu yanıt buldu. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisi hikayesiyle odak noktası oldu. İşte Korkma Ben Yanındayım dizi fragman..

KORKMA BEN YANINDAYIM KONUSU

Şevket Çoruh ile eski eşi Günay Karacaoğlu'nu yıllar sonra aynı yapımda buluşturan Korkma Ben Yanındayım dizisi hikayesi tüm dikkatleri üzerinde topladı. Hisarağa Belediyesinde çöpçü olarak çalışan babanın kızı İnci'nin doktor olma hayalleri başına gelen hamilelikle başlamadan bitti. Lise yıllarında annelikle başlayan sımsıcak hikaye ekrana gelmek için geri sayıma geçti. İnci'nin okulunda temizlik görevlisi olan Seher'in kızının hamilelik haberini almasıyla tüm dünyası başına yıkıldı. İnci ve Aylin'in duygusal serüvenini perdeye taşıyacak olan Korkma Ben Yanındayım dizisinin Kopuk dizisinin final yaparak onun gün ve saati olan cumartesi akşamları saat 20.00'da yayına gireceği söyleniyor.

KORKMA BEN YANINDAYIM OYUNCULARI

Şevket Çoruh

Günay Karacaoğlu

Nilsu Berfin Aktaş

Didem Balçın

Murat Aygen

Eren Ören

Durukan Çelikkaya

Serhat Özcan

İpek Türktan

Erdem Kaynarca

Fahriye Kesimal

SON DAKİKA HABERLERİ