KORKMA BEN YANINDAYIM FİNAL BÖLÜM CANLI İZLE: Now TV Korkma Ben Yanındayım 7 Bölüm (FİNAL) Full İzle! Korkma Ben Yanındayım Son Bölüm İzle Youtube

Korkma Ben Yanındayım 7. bölüm full izle ekrana geldi. Başrollerini Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş'ın paylaştığı Korkma Ben Yanındayım final bölüm yayınlandı. 27 Nisan Cumartesi günü izleyici karşısına çıkan Korkma Ben Yanındayım 7. bölüm büyük sır ortaya çıktı. İşte Korkma Ben Yanındayım 7. bölüm canlı izle Now TV linki..

Her hafta cumartesi günleri yayınlanan Korkma Ben Yanındayım dizisi yolun sonuna geldi. Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın gibi isimlerin yer aldığı Korkma Ben Yanındayım 7. bölüm full izle yıllar sonra gelen Mert’in pişmanlığı daha arttı. İnci ve Mustafa ile yüzleşen Mert kızının karşısına çıktı. Mustafa bu aileyi kimsenin yıkamayacağını Mert’e belli edince büyük savaş başladı. Korkma Ben Yanındayım final bölüm izle tüm detaylar haberimizde. İşte Korkma Ben Yanındayım 7 bölüm izle canlı yayın ekranı..

KORKMA BEN YANINDAYIM 7. BÖLÜM (FİNAL) CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

KORKMA BEN YANINDAYIM 7. BÖLÜM (FİNAL) FULL İZLE

Korkma Ben Yanındayım 7. bölüm full izle Mert’in pişmanlığı daha da arttı. İnci ve Mustafa ile yüzleşen Mert yolun sonuna geldi. Ne İnci'den ne de kızı Masal'dan vazgeçmeye niyeti olmayan Mustafa bu aileyi kimsenin yıkamayacağını Mert’e belli etti. İnci’nin çalıştığı hastanede bir hasta yakını herkesi rehin alınca büyük kriz çıktı. İnci’yi haberlerde gören Mert hastaneye koştu. İnci’yi Mert mi yoksa Mustafa mı kurtaracak derken büyük aşk küllerinden tekrar doğdu. Korkma Ben Yanındayım son bölüm izle Youtube Mert’in Masal’ın gerçek babası olduğunu aileler öğrenince benlenen son geldi. Korkma Ben Yanındayım 7. bölüm 27 Nisan Cumartesi saat 20.00’de NOW’da.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber