Korkma Ben Yanındayım Mert Kim? Eren Ören Kimdir, Kaç Yaşında? Eren Ören Hangi Dizilerde Oynadı? Eren Ören Sevgilisi

Kardeşlerim dizisinde Kaan rolüne hayat veren geç oyuncu Eren Ören yeni durağı Korkma Ben Yanındayım dizisi oldu. İlk bölümü büyük merakla beklenen dizide Mert rolüne hayat veren eren Ören hayatı araştırıldı. Peki, Korkma Ben Yanındayım Mert kim? Eren Ören kimdir? İşte yanıtı..

Kanal D yeni dizi Korkma Ben Yanındayım ilk bölüm ekrana geldi. Başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş gibi isimlerin bulunduğu Korkma Ben Yanındayım dizisinde İnci ile Mert'in hikayesi başladı. 9 Mart Cumartesi günü yayın hayatına başlayan Korkma Ben Yanındayım dizisinde İnci okulun sahibinin oğlu Mert ile ilişki yaşadı. Büyük merakla beklenen Korkma Ben Yanındayım dizisinde üniversite sınavına hazırlanan İnci'nin hayatı Mert'le birlikte tepetaklak oldu. Peki, Korkma Ben Yanındayım Mert kim? Eren Ören kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen Eren Ören oynadığı diziler..

KORKMA BEN YANINDAYIM MERT KİM?

Korkma Ben Yanındayım dizisinde Mert rolüne yakışıklı oyuncu Eren Ören büründü. Dizide İnci rolünü oynayan Nilsu Berfin Aktaş ile partner olan Eren Ören Ulusözler Koleji’nde okuyor. Ulusözler Koleji’nin sahibi Mert'in babası. Sınıf arkadaşı İnci hamile kalınca Mert çok sinirlendi. İnci'nin ailesinin en büyük hayali kızlarının doktor olduğunu görmekken henüz doğmamış bebek iki genç ve aileleri üzerinde rüzgarlar estirmeye başladı.

EREN ÖREN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Kocaeli İzmit'te büyüyen Eren Ören anne tarafı Giresunlu baba tarafı ise İzmitli. Bahçeşehir Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Eren Ören üniversitede oyunculuk eğitimleri almaya başladı. Son dönemin genç oyuncuları arasında yer alan Eren Ören ilk projesine 2020 yılında başladı. Hizmetçiler dizisiyle ekran kariyerine başlayan Eren Ören ardından Kırmızı Oda ve Geçen yaz gibi projelerde yer aldı. ATV sevilen dizilerden Kardeşlerim kadrosunda Kaan rolüyle yer alan Eren Ören 1.87 boyunda. Ata binmek, kayak yapmak, kitap okumak gibi hobileri olan Eren Ören yeni adresi Kanal D yeni dizi Korkma Ben Yanındayım oldu.

EREN ÖREN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber