KPSS ortaöğretim 4 yanlış 1 doğru var mı? KPSS ortaöğretim yanlış doğruyu siler mi?

Kamuda memur olmak isteyenlerin beklediği KPSS ortaöğretim sınavı için geri sayım başladı. 15 Eylül Pazar günü yapılacak olan KPSS lise sınavına girecek olan adaylar yanlışların doğru sayısını değiştirip değiştirmeyeceğini merak etti. Peki, KPSS ortaöğretim 4 yanlış 1 doğru var mı? KPSS ortaöğretim yanlış doğruyu siler mi? İşte yanıtı..

Kamuda memur olarak çalışmak isteyen lise mezunları için KPSS Ortaöğretim sınavı geldi çattı. 15 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan KPSS lise sınavı öncesi merak edilen konu başlıklarından biri de yanlışların doğruyu götürüp götürmeyeceği oldu. Kamu kurumlarının B grubu kadrolarına girmek isteyen lise mezunları KPSS ortaöğretim yanlış doğruyu siler mi sorusuna yanıt aradı. Peki, KPSS ortaöğretim 4 yanlış 1 doğru var mı? İşte merak edilenler..

KPSS ORTAÖĞRETİM 4 YANLIŞ 1 DOĞRU VAR MI?

15 Eylül Pazar günü Türkiye'nin 81 noktasında yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı ortaöğretim yani lise oturumunda yanlışlar doğruları götürecek. KPSS ortaöğretim sınavında 4 yanlış 1 doğruyu götürecek. KPSS lise sınav puanı adayların sorulara vermiş olduğu doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının 4'te 1'i çıkarılacak bulunuyor. 15 Eylül Pazar günü saat 10.15'te başlayacak olan KPSS ortaöğretim oturumunda adaylar 130 dakika içerisinde 120 soruya yanıt verecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber