KPSS SINAVI İÇİN GEREKLİ BELGELER: KPSS Sınavında Kalem Veriliyor Mu? 14 Temmuz KPSS Lisans İçin Ne Gerekli?

14 Temmuz Pazar günü yapılan KPSS oturumlarına saatler kaldı. Genel Kültür - Genel Yetenek - Eğitim Bilimleri oturumlarına girecek olan adaylar sınavda kalem verilip verilmeyeceğini sorguladı. Peki, KPSS sınavında kalem veriliyor mu? İşte KPSS sınavı için gerekli belgeler..

Kamuda işbaşı yapmayı hayal eden milyonlarca adayın beklediği Kamu Personeli Seçme Sınavı için hazırlıklar tamamlandı. 14 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek olan KPSS lisans sınavı için 3 oturum planlandı. Öğleden önce Genel Kültür ve Genel Yetenek öğleden sonra ise Eğitim Bilimleri sınavlarına girecek olan adaylar sınavda kalem verilip verilmeyeceğini merak etti. ÖSYM beklenen açıklama geldi. Peki, KPSS sınavında kalem veriliyor mu? İşte KPSS sınavı için gerekli belgeler..

KPSS SINAVINDA KALEM VERİLİYOR MU?

KPSS sınavında kalem veriliyor mu evet ÖSYM tarafından 2 adet kurşun kalem, silgi, peçete ve kalemtıraş adaylara veriliyor. 14 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek olan KPSS lisans Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri oturumlarına girecek olan adayların dışarıdan sınav salonlarına kalem, silgi, kalemtıraş gibi malzemeleri sokması yasak. Adaylar isterlerse yanlarında etiketi çıkarılmış pet şişede su götürebilir.

KPSS SINAVI İÇİN GEREKLİ BELGELER

KPSS sınavı için gerekli belgeler yanınızda TC kimliğiniz ile sınav giriş belgenizin bulunması gerekiyor. Adayların sınava girebilmeleri için profillerini en net şekilde gösteren fotoğraflı ve onaylı kimliklerinin olması yeterli.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber