Kredi Kartı Nasıl Kapatılır? Kredi Kartı Kapatma Yolları

2025 ocak ayından itibaren 100 bin TL üzeri kredi kartlarından yıllık 750 TL vergi alınacağını duyan müşteriler kredi kartı kapatma araştırmasına girişti. Kredi kartını kullanıma kapatmak isteyen vatandaşlar bankalara gitmeye başladı. Peki, kredi kartı nasıl kapatılır? İşte yanıtı..

Kredi Kartı Nasıl Kapatılır?

Yeni yılla birlikte kredi kartlarından 750 TL vergi alınacağı gündeme geldi. Savunma Sanayii Destekleme Fonu kaynaklarının artırılması için kredi kartı limiti 100 bin TL ve üzeri olan müşterilerden katılma payı alınacağı duyuruldu. Kart aidatı ödemek istemeyen vatandaşlar kredi kartlarını kapatmaya başladı. Peki, kredi kartı nasıl kapatılır? İşte kredi kartı kapatma yolları..

KREDİ KARTI NASIL KAPATILIR?

Bankaların kredi kartı kapatma işlemi birden fazla yöntem ile yapılabiliyor. Kredi kartını kapatmak isteyen müşterilerin mobil uygulama, internet bankacılığı ya da müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartını kapatma başvurusu yapması gerekiyor. Hangi bankanın kredi kartını kapatmak istiyorsanız ilgili bankanın size en yakın şubelerine giderek de kart iptali başvurusu yapabilirsiniz.

Kredi kartı Kredi Kartı Limit Düşürme Kredi Kartı Kapatma
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber