KÜBRA 2. SEZON İZLE FULL TEK PARÇA! Netflix Kübra Dizisi Yeni Sezon İzle! Kübra 2. Sezon 1. Bölüm Full İzle! Çağatay Ulusoy Kübra 2. Sezon Tüm Bölümleri İzle

Başrolünü Çağatay Ulusoy'un oynadığı Kübra dizisinde 2. devre başladı. 6 Haziran Perşembe günü yayına giren Kübra 2. sezon full izle başladı. girdi. İlk sezonu çok beğenilen Kübra dizisi 2. sezon ekrana geldi. İzleyicilerin dört gözle beklediği Kübra 2. sezon tüm bölümlerine linkten ulaşabilirsiniz. İşte Netflix Kübra 2. sezon full izle tek parça linki..

Nwtflix Kübra 2. sezon full izle ekrana geldi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kübra dizisi yeni sezon start aldı. Afşin Kum'un kitabından Netflix dizisi olarak uyarlanan Kübra dizisinde başrolleri Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahmet Mümtaz Taylan, Pınar Tok gibi isimler paylaştı. Netflix yapımı Kübra dizisi ilk sezon iyilerle kötüler arasında bir yol ayrımında olan Gökhan için seçim zamanı geldi. Gökhan'ın Kübra'dan gelen mesajla allak bullak olan hayatını geri kazanması yeni mesaja bağlı. İşte Kübra 2. sezon 1. bölüm izle tek parça ekranı..

KÜBRA 2. SEZON İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

NETFLIX KÜBRA DİZİSİ KONUSU

Kenar mahallede yaşayan kendi halindeki Gökhan, Kübra isimli kullanıcıdan geleceği öngörüyormuş gibi görünen mesajlar almaya başladı. Bir anda hem takipçisi hem de güçlü düşmanlar edindi. Hayatının aşkıyla evlenmek için zaman kollayan Gökhan bu sıradan hayatı üyesi olduğu sanal uygulamadaki Kübra isimli hesaptan gelen mesajla değişti. "Sen farklısın!” sözü kulaklarda çınlamaya başladı. Gökhan başta önemsemediği bu mesajın ne anlama geldiğini kendisine attığı mesajlarla ona kimsenin bilmediği, beklenmedik olaylar hakkında birtakım bilgi ve uyarılar veren Kübra’nın kim olduğunu da zamanla anladı. Gökhan’ın bu gerçeği kabullenmesi onu zorlu yolculuğa çıkardı.

KÜBRA 2. SEZON OYUNCULARI

Çağatay Ulusoy

Aslıhan Malbora

Pınar Tok

Nazan Kesal

Ahmet Mümtaz Taylan

Ahsen Eroğlu

Cihan Talay

Aytek Şayan

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber