Kübra Dizisi 1 Bölüm İzle Full Tek Parça! Netflix Kübra Dizi İzle 1. Sezon Tek Parça! Çağatay Ulusoy Yeni Dizi Kübra 1. Sezon Full İzle

Çağatay Ulusoy yeni dizi Kübra yayına girdi. Netflix platformunda yayınlanan Kübra izle ekranı açıldı. Başrolde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora gibi isimlerin olduğu Kübra dizisi 1. sezon tüm bölümler haberimizde. İşte Netflix Kübra dizi izle 1. sezon tek parça ekranı..

Netflix Kübra dizisi konusu merak eden izleyiciler harekete geçti. Netflix platformunun yeni yapımlarından Çağatay Ulusoy yeni dizi Kübra yayında! 2024 yılının en sevilenlerinden olma yolunda ilerleyen Kübra dizisi tüm bölümleri haberimizde. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Pınar Tok gibi isimlerin olduğu Kübra dizisi tüm bölümlerini haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz. Kenar bir mahallede yaşayan kendi halindeki genç, geleceği öngörüyormuş gibi görünen mesajlar aldıkça hem bir takipçi kitlesi hem de güçlü düşmanlar edin. Sıcak Kafa kitabı Netflix dizisi olarak uyarlanan Afşin Kum'un bir diğer eseri Kübra dizisinde Gökhan, İstanbul’un arka mahallelerinin birinde yaşayan, hayatının aşkıyla evlenecekken başına neler neler geldi. İşte Netflix Kübra dizi 1. sezon izle ekranı..

NETFLİX KÜBRA DİZİSİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

NETFLIX KÜBRA DİZİSİ KONUSU

Afşin Kum'un aynı isimli eserinden uyarlanan Kübra dizisi yayına girdi. Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Kübra dizisi için geri sayım başladı. 18 Ocak'tan itibaren Netflix'ten izlenebilecek olan Kübra dizisinde kenar bir mahallede yaşayan kendi halindeki genç, geleceği öngörüyormuş gibi görünen mesajlar aldıkça hem bir takipçi kitlesi hem de güçlü düşmanlar ediniyor. Sıcak Kafa kitabı Netflix dizisi olarak uyarlanan Afşin Kum'un bir diğer eseri Kübra dizisinde Gökhan, İstanbul’un arka mahallelerinin birinde yaşayan, hayatının aşkıyla evlenmek için yaşamını yoluna koymaya çalışan sıradan bir gençtir. Bu sıradan hayatı üyesi olduğu sanal bir uygulamadaki Kübra isimli hesaptan gelen mesajla değişiyor. "Sen farklısın!” sözü kulaklarda çınlıyor. Gökhan başta önemsemediği bu mesajın ne anlama geldiğini de kendisine attığı mesajlarla ona kimsenin bilmediği, beklenmedik olaylar hakkında birtakım bilgi ve uyarılar veren Kübra’nın kim olduğunu da zamanla anlıyor. Gökhan’ın bu gerçeği kabullenmesi onu zorlu bir yolculuğa çıkarıyor. Bu yolculukta Gökhan’ın destekçileri kadar düşmanları da oluyor. Ve Gökhan kendini karanlık ve aydınlığın savaşı olarak gördüğü bir savaşın tarafı olarak buluyor.

KÜBRA DİZİSİ OYUNCULARI

Çağatay Ulusoy

Aslıhan Malbora

Pınar Tok

Nazan Kesal

Ahmet Mümtaz Taylan

Ahsen Eroğlu

Cihan Talay

Aytek Şayan

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber