Kübra Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak? Netflix Kübra Dizisi Oyuncuları Kim? Çağatay Ulusoy Yeni Dizi Kübra Konusu

Çağatay Ulusoy yeni dizi Kübra araştırmaları yapan izleyiciye son mesaj geldi. Yağmur Taylan ve Durul Taylan imzalı Netflix dizisi Kübra yayın tarihi belli oldu. Peki, Netflix Kübra dizisi ne zaman yayınlanacak? Kübra dizisi konusu ne? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Netflix Kübra dizisi oyuncuları..

Netflix platformunun yeni yapımlarından olan Kübra dizisi beklenmeye başladı. 2024 yılında yayına giren yapımlar arasında yerini alan Netflix Kübra dizisi oyuncuları belli oldu. Dizi severlerin gündeminde ilk sıraya yerleşen Çağatay Ulusoy yeni dizi Kübra araştırmaları sıklaştı. Bir yandan Netflix Kübra dizisi ne zaman yayınlanacak merak konusu olurken bir yandan da tanıtımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Kübra dizisi konusu ve oyuncu kadrosu incelendi. Peki, Çağatay Ulusoy'un başrolünü oynadığı Kübra dizisi ne zaman yayınlanacak? Netflix Kübra dizisi oyuncuları kim? Kübra dizisi konusu ne? İşte merak edilen soruların yanıtları..

NETFLIX KÜBRA DİZİSİ KONUSU

Afşin Kum'un aynı isimli eserinden uyarlanan Kübra dizisi için geri sayım başladı. Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Kübra dizisi için geri sayım başladı. 18 Ocak'tan itibaren Netflix'ten izlenebilecek olan Kübra dizisinde kenar bir mahallede yaşayan kendi halindeki genç, geleceği öngörüyormuş gibi görünen mesajlar aldıkça hem bir takipçi kitlesi hem de güçlü düşmanlar ediniyor. Sıcak Kafa kitabı Netflix dizisi olarak uyarlanan Afşin Kum'un bir diğer eseri Kübra dizisinde Gökhan, İstanbul’un arka mahallelerinin birinde yaşayan, hayatının aşkıyla evlenmek için yaşamını yoluna koymaya çalışan sıradan bir gençtir. Bu sıradan hayatı üyesi olduğu sanal bir uygulamadaki Kübra isimli hesaptan gelen mesajla değişiyor. "Sen farklısın!” sözü kulaklarda çınlıyor. Gökhan başta önemsemediği bu mesajın ne anlama geldiğini de kendisine attığı mesajlarla ona kimsenin bilmediği, beklenmedik olaylar hakkında birtakım bilgi ve uyarılar veren Kübra’nın kim olduğunu da zamanla anlıyor. Gökhan’ın bu gerçeği kabullenmesi onu zorlu bir yolculuğa çıkarıyor. Bu yolculukta Gökhan’ın destekçileri kadar düşmanları da oluyor. Ve Gökhan kendini karanlık ve aydınlığın savaşı olarak gördüğü bir savaşın tarafı olarak buluyor.

KÜBRA DİZİSİ OYUNCULARI

Çağatay Ulusoy

Aslıhan Malbora

Pınar Tok. Rolü

Nazan Kesal

Ahmet Mümtaz Taylan

Ahsen Eroğlu

Cihan Talay

Aytek Şayan

SON DAKİKA HABERLERİ