Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm ne zaman? Dizinin yeni bölümüyle ilgili açıklama

Uğur Güneş, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisi, yeni bölümü ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Ancak 15 Ocak tarihli bölümün yayınlanmaması izleyicileri meraklandırdı. Yapılan açıklamaya göre, dizinin ekibi kaliteden ödün vermemek adına bazı sahnelerin uzun süren çekimleri nedeniyle bir haftalık ara kararı aldı.

Dizinin yapımcıları, "Siz değerli izleyicilerimize daha kaliteli bir içerik sunabilmek adına büyük bir özveriyle çalışıyoruz ancak kaliteden ödün vermemek kimi sahnelerin çekimlerinin günlerce sürmesine neden olmaktadır. Bu nedenle dizimize bir hafta ara vermek durumundayız. Yeni bölümümüzü 22 Ocak Pazartesi günü sizlerin beğenisine sunacağız." şeklinde bir açıklama yaptı.

22 Ocak Pazartesi günü ekrana gelecek olan yeni bölümle birlikte, izleyiciler Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin heyecan dolu hikayesine kaldığı yerden devam edecek. Yeni gelişmeler ve sürprizlerle dolu olan dizinin hayranları, 22 Ocak tarihini heyecanla beklemeye başladı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber