KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYE ÖDEME TARİHİ 2024: Emekli Kurbanda İkramiye Ne Zaman Ödenecek? 3000 TL Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Bu yıl 1. günü 16 Haziran Pazar gününe denk gelen Kurban Bayramı öncesi gözleri ikramiye ödeme tarihine çevrildi. 2018 yılından bu yana emeklilere verilen bayram ikramiyelerinde sıra Kurban Bayramı'na geldi. Peki, emekli kurbanda ikramiye ne zaman ödenecek 2024? İşte kurban bayramı emekli ikramiye ödeme tarihi..

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği kurban bayramı emekli ikramiye ödeme tarihi netleşti. Her yıl emeklilerin hesaplarına yatırılan bayram ikramiyesi Ramazan'da 3000 TL olarak yatırıldı. 2018 yılından bu yana verilen emekli bayram ikramiyelerinde gözler Kurban Bayramı ödemelerine çevrildi. Bu yıl yüzde 50 zamla 3000 TL olarak alınan emekli bayram ikramiyesi kurban tarihi araştırıldı. Peki, emekli kurbanda ikramiye ne zaman ödenecek 2024? Bayram ikramiye ne zaman yatacak? İşte merak edilenler..

EMEKLİ KURBANDA İKRAMİYE NE ZAMAN ÖDENECEK 2024?

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emekli ikramiyelerinde tarih araştırıldı. Bu yıl Kurban Bayramı 16-17-18-19 Haziran günleri kutlanacağı için Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihleri 10-14 Haziran olacağı düşünülüyor. Ramazan Bayramı'nda 3000 TL emekli ikramiyesi alan emeklilerin maaşlarıyla birlikte ikramiyelerinin Kurban Bayramı öncesi hesaplara geçeceği düşünülüyor. 4 Haziran Salı günü yapılacak Kabine Toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli bayram ikramiye tarihini duyurması bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber