KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ 2024 BELLİ OLDU: Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak? Emekli Maaşları Bayramdan Önce Yatacak Mı?

Bu yıl 16-17-18-19 Haziran günleri eda edilecek Kurban Bayramı öncesi hareketlilik başladı. Milyonlarca emeklinin beklediği ödeme takvimi açıklandı. Yılda iki kez verilen bayram ikramiyeleri 3000 TL olarak hesaplara geçecek. Peki, Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte tarih..

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli bayram ikramiyesi 2024 açıklaması geldi. Yılda 2 kez ikramiye alan emekliler ilk ödemeleri nisan ayında kutlanan Ramazan Bayramı'nda aldı. Yılın ikinci yarısında gözler Kurban Bayramı ikramiyelerine çevrildi. Bu yıl 16-17-18-19 Haziran günleri kutlanacak olan Kurban Bayramı'na sayılı gün kala emekli hanelerinde ikramiye araştırmaları başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Vedat Işıkhan emekli ikramiye açıklaması geldi. Peki, emekliye kurbanda ikramiye ne kadar? Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı? İşte Kurban Bayramı emekli ikramiye ödeme tarihi..

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Kurban Bayramı öncesi emekli maaşı ve bayram ikramiye hazırlıkları başladı. Her ay 17-26 Haziran tarihleri arası emekli maaşlarını alan vatandaşların Kurban Bayramı nedeniyle bu yıl hem maaşlarını hem de bayram ikramiyelerini erken alacağı söylendi. Bu yıl Kurban Bayramı 1. günü 16 Haziran günü olduğu için emekli maaşları ve bayram ikramiyeleri 10-14 Haziran tarihleri arasında hesaplara yatacak. İlk SSK sonra Bağkur en son da Emekli Sandığı maaşları yatacak.

EMEKLİYE KURBANDA İKRAMİYE NE KADAR?

Emekliye kurbanda ikramiye ne kadar 3000 TL hesaplara geçecek. 2024 yılında zamlanan bayram ikramiyeleri Ramazan Bayramı'nda da 3000 TL olarak ödendi. 2024 yılında 16 Haziran'da başlayan Kurban Bayramı 19 Haziran Çarşamba günü sona erecek. Emekli bayram ikramiyeleri 16 Haziran öncesi hesaplara geçecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber