KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ 2024: Kurban Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Yatacak? 3000 TL Bayram İkramiyeleri Ödeme Tarihi

Yılda 2 kez ikramiye alan emeklilerin Kurban Bayramı bekleyişi başladı. Mayıs ayına girişle birlikte gözler Kurban Bayramı emekli ikramiyelerine çevrildi. 3000 TL Kurban Bayramı ikramiyesi alacak olan vatandaşlar nefeslerini tuttu. Peki, Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte yanıtı..

Geçim derdine düşen milyonlarca vatandaş ellerini hükümete açtı. Hayat şartları karşısında ne yapacağını şaşıran milyonlarca emekli için meraklı bekleyiş başladı. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine verilen bayram ikramiyelerine odaklanan vatandaşlar bekleyişe geçti. Mayıs ayına girişle birlikte Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihleri araştırılmaya başladı. 2024 yılında 3000 TL olarak belirlenen emekli ikramiyelerinin ikincisi ne zaman ödenecek merak edildi. Peki, Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte Kurban Bayramı emekli ikramiyesi..

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

2024 yılında Kurban Bayramı 16-17-18-19 Haziran tarihlerinde kutlanacak. Kurban Bayramı emekli ikramiyesi Haziran ayının ilk haftası yatmaya başlayacak. Bu yıl 16 Haziran'da başlayacak olan Kurban Bayramı öncesi bayram ikramiyeleri 3000 TL olarak hesaplara geçecek. Kurban Bayramı ikramiyelerini emeklilerin yanı sıra dul ve yetim maaşı alanlar, yaşlılık parası alanlar, sosyal destek ödemelerinden yararlananlar alabilecek.

2024 KURBAN BAYRAMI TAKVİMİ

Kurban Bayramı 1. günü 16 Haziran Pazar

Kurban Bayramı 2. günü 17 Haziran Pazartesi

Kurban Bayramı 3. günü 18 Haziran Salı

Kurban Bayramı 4. günü 19 Haziran Çarşamba

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber