KURBAN BAYRAMI HAVA DURUMU BAKMADAN PLAN YAPMAYIN! Kurban Bayramında Hava Nasıl Olacak? İstanbul, İzmir, Ankara Kurban Bayramı Hava Durumu

9 gün bayram tatili yapacak olan vatandaşlar planlarını şekillendirdi. Bayram planları yapan vatandaşlar yağmurun yağıp yağmayacağını merak etti. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere tüm illerin hava durumu şekillendi. Peki, kurban bayramında hava nasıl olacak? İşte kurban bayramı hava durumu 2024..

Müslümanlar için oldukça özel olan Kurban Bayramı öncesi bayram planlarını şekillendiren vatandaşlar gözlerini hava durumuna çevirdi. 9 gün boyunca tatilin keyfini çıkaracak olan vatandaşlar hangi ilde hava kaç derece olacak sorgulamaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü kurban bayramı hava tahmin raporu yenilendi. Peki, kurban bayramında hava nasıl olacak? 2024 kurban bayramı 1. günü hava nasıl olacak? İşte merak edilen kurban bayramı hava durumu..

KURBAN BAYRAMINDA HAVA NASIL OLACAK?

Bu yıl 16-17-18-19 Haziran günleri kutlanacak olan kurban bayramında İstanbul'u güneşli ve açık bir hava bekliyor. Ankara'da güneşli ve açık, İzmir'de ise güneşli ve bulutlu bir havanın hakim olacağı düşünülüyor. Kurban Bayramı 1. günü Megakent İstanbul'da gündüz sıcaklıkları 26 dereceye kadar yükselecek. Başkent Ankara'da bayram tatilinin ilk günü olan 16 Haziran Pazar günü parçalı bulutlu hava hakim olacak. Sıcaklıklar gündüz 26 dereceyi görecek. 16 Haziran Pazar İzmir hava durumu güneşli hava etkili olacak. Piknik yapmayı planlayan vatandaşlar için sıcaklıklar gündüz 33 dereceyi görecek.

METEOROLOJİ KURBAN BAYRAMI HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramı arife günü : 15 Haziran Cumartesi

Kurban Bayramı 1. günü : 16 Haziran Pazar

Kurban Bayramı 2. günü : 17 Haziran Pazartesi

Kurban Bayramı 3. günü : 18 Haziran Salı

Kurban Bayramı 4. günü : 19 Haziran Çarşamba

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber