KURBAN BAYRAMI TARİHİ 2024: Kurban Bayramı 1. Günü Ne Zaman Diyanet? Kurban Bayramına Kaç Gün Kaldı? Kurban Bayramı Haziranın Kaçında?

Kurban Bayramı ne zaman başlıyor merak eden vatandaşlar araştırmaları hızlandırdı. Müslümanlar için özel olan Kurban Bayramı'na geri sayım başladı. Kurban Bayramı bu yıl hangi gün kutlanacak merak eden vatandaşlar hazırlıklara başladı. Peki, Kurban Bayramı haziranın kaçında? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? İşte yanıtı..

Milyonlarca vatandaş Kurban Bayramı ne zaman başlıyor sorusuna yanıt aramaya başladı. 2024 Kurban Bayramı için geri sayıma geçildi. Müslümanlar için oldukça özel olan Kurban Bayramı için hazırlıklar başladı. Arama motorlarında Kurban Bayramı haziranın kaçında, 2024 Kurban Bayramı ne zaman Diyanet sorgulaması başladı. Peki, Kurban Bayramı 1. günü ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün 2024? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? İşte merak edilenler..

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN BAŞLIYOR? HAZİRANIN KAÇINDA?

Kurban Bayramı ne zaman başlıyor bu yıl 16, 17, 18 ve 19 Haziran'da kutlanacak. Zilhicce ayının 10. gününe denk gelen Kurban Bayramı 2024 yılında 16 Haziran Pazar günü başlayacak. 4 gün süren Kurban Bayramı 2. günü 17 Haziran Pazartesi, 3. günü 18 Haziran Salı ve 4. günü ise 19 Haziran Çarşamba günleri kutlanacak. 15 Haziran Cumartesi günü Kurban Bayramı arefesi olacak.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

Arefe Günü: 15 Haziran Cumartesi

1. Gün: 16 Haziran Pazar

2. Gün: 17 Haziran Pazartesi

3. Gün: 18 Haziran Salı

4. Gün: 19 Haziran Çarşamba

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber