Kuruluş Osman 147 Bölüm ATV FULL İZLE! ATV Kuruluş Osman 147. Bölüm Tek Parça İzle! Kuruluş Osman Son Bölüm İzle 147 Bölüm Full İzle

Tarihi dizi severlerin takip ettiği Kuruluş Osman 147 bölüm geldi. 7 Şubat Çarşamba günü yayınlanan Kuruluş Osman 147. bölüme, "Bizim düşümüz bir ömürden daha büyüktür!” sözü damga vurdu. Orhan Bey kendisine sığınan Elçim Hatun'la vazifeye gitti. Peki, Orhan Holofira'ya ne yapacak? İşte Kuruluş Osman 147 bölüm full izle ATV linki..

Kuruluş Osman 147 bölüm izle full HD tek parça ekranı araştırması yapan vatandaşlara yeni bölüm özeti geldi. Çarşamba günlerinin sevilen yapımı Kuruluş Osman 147. bölüm bekleyen izleyici geri sayıma geçti. Saatler 20.00 olduğunda yayındaki yerini alan Kuruluş Osman 147 bölüm full izle ATV ekranında "Bizim düşümüz bir ömürden daha büyüktür!” sözü duyuldu. Tarihi dizi severlerin gündeminde ilk sıraya yerleşen Kuruluş Osman 147 bölüm izle bölümde Osman Bey, Yakup Bey'i vuranların Türklerin arasını açmak istediğinin farkına vardı. Osman Bey, Yakup Bey'i kimin vurduğunu bulmak için kolları sıvadı. Osman beyin yeni düşmanları ortaya çıktı. 7 Şubat Çarşamba günü yayınlanan Kuruluş Osman 147 bölüm ATV linki haberimizde. İşte Kuruluş Osman son bölüm izle 147 bölüm full izle linki..

KURULUŞ OSMAN 147 BÖLÜM ATV FULL HD TEK PARÇA İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KURULUŞ OSMAN 147 BÖLÜM FULL İZLE ATV

ATV Kuruluş Osman 147 bölüm full izle ekranında Osman Bey'in yeni iki düşmanı ortaya çıktı. 7 Şubat Çarşamba yayına giren Kuruluş Osman yeni bölümde Taceddin Noyan ve Roma'nın Celladı sahneye çıktı. Osman Bey, Tekfurlar'ın da bunu fırsat bilerek kendisine başkaldıracağının farkına varınca harekete geçti. Osman Bey'in yeni hedefi Kite Kalesi oldu. Osman Bey, Kite'nin fethi için nasıl bir strateji belirleyecek merak konusu oldu. Öte yandan Malhun Hatun'un gördüğü rüya kafasını bir hayli karıştırdı. Hac yoluna çıkıp çıkmamak konusunda kararsız kalan Malhun Hatun ne yapacak merak edildi. Saadet Hatun, Bala Hatun'dan helallik ister. Saadet Hatun duygularında samimi mi merak edenler Germiyan ve Kayı arasındaki buzlar eriyecek mi beklemeye başladı. Kuruluş Osman 147. bölümde Gonca'nın çaşıtlık ettiğini öğrenen Alaeddin Bey öfkelendi. Gonca ile yüzleşmelerinde çok ağır konuşan Alaeddin'i neler bekliyor yeni bölümde belli olacak. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam ATV Kuruluş Osman 147 bölümde..

SON DAKİKA HABERLERİ