Kuruluş Osman Prenses Maria kimdir, Bizans Prensesi tarihte var mı? Çağıl Aydıner nereli, kaç yaşında?

Kuruluş Osman dizisi, bu akşam Bizans Prensesi Maria karakteriyle dikkat çekti. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Görklü Han'ın Bizans Prensesi ile evlenme isteği ve Osman Bey'in bu tehlikeli duruma karşı aldığı kararlar izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam etti. İşte Kuruluş Osman Prenses Maria hakkında merak edilen bilgiler:

Dizide Görklü Han'ın Bizans Prensesi'yle evlenme isteğinin ortaya çıkmasıyla Osman Bey'in, Prenses Maria'yı kaçırma planları yapması diziye yeni bir heyecan katmış durumda. Ancak, tarihsel kaynaklarda Prenses Maria'nın varlığına dair bilgi bulunmamaktadır.

Peki, Kuruluş Osman dizisine Bizans Prensesi Maria karakteriyle dahil olan oyuncu Çağıl Aydıner kimdir?

Çağıl Aydıner, dizi sektörünün yeni yeteneklerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Tiyatro alanında da deneyim kazanan Aydıner, 2023 yılında rol aldığı Serhat dizisinde Melisa karakterini canlandırmıştır. Ancak, genç oyuncunun özel hayatına dair detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Çağıl Aydıner'in tiyatro kariyerinde "Broadway in İstanbul" ve "Vişne Bahçesi" gibi oyunlarda rol aldığı belirtiliyor. Ayrıca, televizyon dünyasındaki çıkışını Serhat dizisiyle yapmış ve izleyicilerle buluşmuştur.

Dizi sektöründeki kariyerine devam eden Çağıl Aydıner, izleyicileriyle Bizans Prensesi Maria karakteriyle tanıştıracak ve Kuruluş Osman'ın heyecan dolu hikayesine katkı sağlayacak gibi görünüyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber