Kuryeler bugün çalışıyor mu? 19 Kasım motokuryeler yasak mı?

İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları, hava sıcaklıklarındaki düşüş, ilçelerdeki yoğun yağışlar ve yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı, kuryelerin çalışma durumunu merak ettiriyor. Özellikle sipariş verecek olanlar, kuryelerin hava koşulları nedeniyle çalışıp çalışmadığını öğrenmek istiyor.

Hava Sıcaklıklarında Düşüş ve Yoğun Yağışlar

İstanbul genelinde hava sıcaklıklarında yaşanan ciddi düşüş, ilçelerde gözlemlenen yoğun yağışlar ve yüksek kesimlerde başlayan kar yağışıyla birlikte yurt genelinde soğuk hava dalgasının Salı gününe kadar etkili olması bekleniyor.

Kuryelerin Çalışma Durumu Merak Ediliyor

Geçmiş dönemlerde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarında kuryelere getirilen sınırlamalar, bu kez İstanbul'da hava koşulları nedeniyle kuryelerin çalışma durumunu gündeme getirdi. İstanbul Valiliği, olası olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Motosiklet, Elektrikli Scooter ve Motokuryelerin Çalışma Durumu

Günün ilerleyen saatlerinde etkili olması beklenen yağışlar sonrasında, motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin çalışma durumu izleniyor. Şu an itibariyle İstanbul Valiliği tarafından bu araçlara yönelik bir trafiğe çıkma yasağı açıklanmamıştır.

Son Durum Bekleniyor

İstanbul Valiliği'nin konuyla ilgili yapacağı açıklama ve alınabilecek tedbirler doğrultusunda, kuryelerin çalışma durumu netlik kazanacaktır. İstanbul genelinde vatandaşlar, güncel duyuruları ve hava durumu raporlarını takip ederek, kurye hizmetlerini planlamalarında fayda sağlayabilirler.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber