KYK Burs Kredi Başvuru Sonuç Tarihi: GSB KYK Bursu Ne Zaman Açıklanacak?

GSB KYK burs ve kredi başvurularını tamamlayan öğrenciler gözlerini sonuç ekranına çevirdi. 8 Ekim ile 13 Ekim arası yapılan KYK burs/kredi başvuru sonuç tarihi beklenmeye başladı. Peki, KYK burs kredi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

KYK Burs Kredi Başvurusu

2024-2025 eğitim öğretim yılına adım atan üniversiteliler maddi desteği devletten almak için başvurularını tamamladı. 8 Ekim Salı ile 13 Ekim Pazar arası yapılan KYK burs ve kredi başvuruları sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen KYK burs kredi başvurularında sonuç tarihi beklenmeye başladı. Peki, KYK bursu ne zaman açıklanacak? KYK kredi burs başvurusu ne zaman açıklanır? İşte KYK kredi/burs sonuç tarihi..

KYK KREDİ BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

8 Ekim Salı günü başlayan KYK burs ve kredi başvuruları 13 Ekim Pazar günü sona erdi. e-Devlet sistemine TC kimlik numarası ve şifreleriyle giriş yapan öğrenciler için sonuçların kasım ayı içerisinde açıklanması bekleniyor. 2024 yılında kredi ve burs miktarları lisans öğrencileri için 2000 TL, yüksek lisans için 4000 TL ve doktora öğrencileri için 6000 TL'ye yükseldi. KYK burs ödemeleri 2025 ocak ayında bir kez daha zamlanacak.

KYK Burs Kredi Başvuru Üniversite Burs
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber