KYK YEDEK YURT BAŞVURU SONUCU ÖĞRENME: 2024-2025 GSB KYK Yedek Başvuru Sonucu Nereden Öğrenilir?

9 Eylül Pazartesi günü start verilen 2024-2025 eğitim öğretim yılı için alınan KYK yedek yurt başvuru sonuçları açıklandı. Farklı bir şehirde öğrenim görecek olan öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılayan KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı. İşte KYK yedek yurt yerleştirme sonuçları..

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) başvuruları sonuçlandı. 2024-2025 eğitim öğretim yılına adım atacak olan öğrencilerin barınma ihtiyacı için devreye sokulan KYK yedek yurt başvuruları tamamlandı. 16 Eylül'de açılacak olan KYK yurtlarına yedek başvuru yapan öğrencilerin beklediği an geldi. Peki, KYK yedek başvuru sonucu nereden öğrenilir? İşte KYK yurt yedek sonuçları sorgulama ekranı..

KYK YEDEK BAŞVURU SONUCU NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Milyonlarca üniversite öğrencisine ev olan KYK yurtlarında ek başvurular sonuçlandı. 13 Eylül Cuma gününden itibaren yurtta barınma talebinde bulunabilecek olan öğrenciler için ek kayıt takvimi geldi. Hak kazandığı halde KYK yurduna kayıt yaptırmayan öğrencilerin yerlerine alınacak yeni öğrencilerin sonuçları açıklandı. KYK yurtları birinci yedek yerleştirme sonuçları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından erişime açıldı. KYK yedek yurt başvuru sonucu için www.turkiye.gov.tr/gsb-yurt-basvuru-sonucu-sorgulama adresinden sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

KYK YURT YEDEK BAŞVURU SONUCU SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber