KYK Yurt Time Spor Başvuru Sonucu Sorgulama: GSB KYK Yurt Time Başvuru Sonucu Açıklandı Mı? Yurt Time Başvuru Nasıl Bakılır?

KYK yurtlarında kalan öğrencilerin sosyal hayatlarına fayda sağlayan yurt time başvuruları tamamlandı. Başvuru yapan öğrenciler GSB yurt time ne zaman açıklanır sorgusuna başladı. Peki, GSB 2024-2025 yurt time başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

Binlerce öğrencinin merak ettiği yurt time spor projesi sonuçları için geri sayıma geçildi. 2024-2025 eğitim öğretim yılına adım atan üniversiteliler Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) başvurularını tamamladı. Dört gözle tercih sonuçlarını bekleyen öğrenciler bir yandan da GSB yurt time sonuçları beklemeye başladı. Peki, yurt time başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Yurt time sonuçları açıklandı mı? İşte merak edilenler..

GSB YURT TİME BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen yurt time başvuru sonuçları açıklandı. KYK yurt time başvuru sonuçları e-Devlet ekranı üzerinden sorgulanıyor. GSB yurt time projesi sayesinde öğrenciler kütüphane, genç ofis, eğitim asistanlığı gibi yirmi altı farklı çalışma alanında görev alabiliyor.

KYK YURT TİME BAŞVURU SONUCU NASIL BAKILIR?

Günlük iki, haftalık sekiz saat görev alan üniversiteliler mesai öncesi 5 dakikalık sürede de spor egzersizleri yapıyor. KYK yurt time sonucu sorgulama için https://www.turkiye.gov.tr/genclik-ve-spor-yurt-time-spor-projesi-basvurusu ekranından başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber