Leyla Dizisi Tufo Kimdir? Halil İbrahim Ceyhan Kimdir, Kaç Yaşında? Halil İbrahim Ceyhan Hangi Dizilerde Oynadı?

Sevilen oyuncu Halil İbrahim Ceyhan yeni durağı Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisi oldu. Now TV yeni sezon yapımlarından Leyla dizisi ilk bölümünde gözler Tufo karakterine çevrildi. Peki, Leyla dizisi Tufo kimdir? Halil İbrahim Ceyhan hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Emanet dizisinde hayat verdiği Yaman rolüyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Halil İbrahim Ceyhan yeni adresi Now TV'de yayınlanan Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisi oldu. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken yapımda Tufo rolü Halil İbrahim Ceyhan'a emanet edildi. Peki, Leyla dizisi Tufo kimdir? Halil İbrahim Ceyhan kimdir, kaç yaşında? Halil İbrahim Ceyhan hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

LEYLA DİZİSİ TUFO KİMDİR?

Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisinde Tufo genç yaşta futboldaki yeteneğiyle keşfedildi. Asıl adı Tufan olan Tufo kariyeri için önemli anda istemeden bir kazaya karıştı. Arabayla Hilmi’ye çarpan Tufo'nun dünyası başına yıkıldı. Nur’un manipülasyonlarına her zaman aldanan Tufo Nur’a yardımcı olmak için onunla aile kurmaya karar verdi.

HALİL İBRAHİM CEYHAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1986 İstanbul doğumlu olan Halil İbrahim Ceyhan 2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı. Ardından müzik çalışmaları yapan Halil İbrahim Ceyhan söz yazarlığı ve şarkıcılığın ardından mankenlik ve oyunculuğa soyundu. Hemen Döneriz sinema filmi ile kariyerine başlayan Halil İbrahim Ceyhan asıl ününe Emanet dizisindeki Yaman karakteriyle kavuştu.

HALİL İBRAHİM CEYHAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber