LGS 3. NAKİL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? LGS 3. Nakil Başvuru Sonuçları! meb.gov.tr LGS 3. Nakil Başvuru Tarihleri

LGS 3. nakil sonuçları sorgulama işlemleri hızlandı. Milyonlarca veli ve öğrencinin gündeminde yer alan LGS nakil işlemleri yapılabilecek tarihler merak edildi. 6 Ağustos Salı günü start alan LGS 3. nakil başvuruları ardından gözler sonuç sayfasına çevrildi. Peki, LGS 3. nakil ne zaman? İşte LGS nakil tarihleri..

LGS nakil işlemleri sorgulaması yapan öğrenci ve veliler için süreç başladı. LGS 3. nakil sonuçları beklenmeye başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yönetilen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 3. nakil başvuruları 6 Ağustos 2024 Salı günü başladı. Boş kalan kontenjanlara hiçbir yere yerleşemeyen öğrenciler için atama yapılacak. Boş kalan kontenjanlara nakil olmak isteyen öğrenciler T.C kimlik numarası ile başvurularını iletiyor. Peki, LGS 3. nakil ne zaman? LGS 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte LGS nakil tarihleri..

LGS 3. NAKİL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçları meb.gov.tr adresinden erişime açıldı. İkinci nakil yerleştirme sonuçlarının ardından 6 - 14 Ağustos tarihleri arasında boş kalan kontenjanlara, hiçbir yere yerleşemeyen öğrenciler için il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca yerleştirme başvuruları alınacak. Nakil sonuçları başvurular sonrası ilan edilecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber