LGS BOŞ KONTENJANLAR VE TABAN PUANLARI: MEB LGS Tercih Yerleştirme Boş Kontenjanlar! 2024 İmam Hatip, Sosyal Bilimler, Anadolu, Fen Lisesi Taban Puanları

28 Haziran Cuma günü LGS sınav sonuçları öğrenen öğrenciler için 28 Haziran-17 Temmuz günleri arası tercih başvuruları alındı. 22 Temmuz Pazartesi günü erişime açılan LGS yerleştirme sonuçları ardından boş kalan kontenjanlar merak edildi. İşte 2024 LGS boş kontenjanlar ve 2024 taban puanları..

Lise eğitimlerine adım atacak olan milyonlarca öğrencinin beklediği an geldi. Milli Eğitim Bakanlığı LGS yerleştirme sonuçları açıklandı. 22 Temmuz Pazartesi günü açıklanacak olan MEB LGS tercih sonuçları sorgulama başladı. www.meb.gov.tr LGS sonuçları 2024 sorgulayan öğrenciler hangi liseye kayıt yaptıracaklarını merak etti. Lise nakil sürecine girilmesiyle LGS boş kontenjanlar araştırıldı. İşte 2024 LGS boş kontenjanlar ve taban puanları..

LGS TERCİH SONUCU SORGULAMA

Liselere Geçiş Sistemi LGS yerleştirme sonuç ekranı erişime açıldı. 17 Temmuz Çarşamba günü sona eren lise tercihleri ardından LGS tercih sonuçları incelendi. 22 Temmuz Pazartesi günü öğrencilerin bilgisine sunulan LGS yerleştirme sonuçları www.meb.gov.tr adresinden sorgulanacak. LGS tercih sonuçları TC kimlik numarasına göre yapılacak.

LGS YERLEŞTİRME SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

2024 LGS BOŞ KONTENJANLAR VE TABAN PUANLARI

LGS yerleştirme sonuçları açıklanmasıyla merak edilen boş kontenjan ve lise taban puanlar bilgisi incelendi. 22 Temmuz Pazartesi günü erişime açılacak olan LGS tercih sonuçları ardından boş kontenjan ve bu yılın taban puanları belli olacak. Henüz 2024 LGS boş kontenjanlar ve taban puanları netleşmedi. İmam Hatip Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi taban puanları il il listelendiğinde haberimizi güncelleyeceğiz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber