LGS YÜZDELİK DİLİM HESAPLAMA 2024: LGS Lise Taban / Tavan Puanları TIKLA ÖĞREN! Anadolu, Fen, İmam Hatip Lisesi LGS Taban Puanları

Liselere Geçiş Sitemi (LGS) sınav sonuçları için geri sayıma geçen öğrenciler yüzdelik dilim hesaplama yaptı. 28 Haziran Cuma günü açıklanacak olan LGS sınav sonuçları öncesi tercih işlemleri başladı. Aldığı puana göre tercih listesi yapacak olan öğrenciler hangi yüzdelik dilimde olduğunu sorguladı. İşte Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve İmam Hatip lisesi LGS taban puanları..

LGS tercih dönemi 2024 sayılı gün kala gözler taban puanları ile yüzdelik dilim hesaplamalarına çevrildi. 2 Haziran Pazar günü tamamlanan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçları için sayılı gün kaldı. 28 Haziran Cuma günü açıklanacak LGS sınav puanına göre tercih listelerini hazırlayacak olan öğrenciler lise taban puanları ve yüzdelik dilimleri araştırması yaptı. Peki, LGS yüzdelik dilim hesaplama nasıl yapılır? İşte Anadolu, Fen, İmam Hatip Lisesi LGS yüzdelik dilim hesaplama ve lise taban puanları..

LGS YÜZDELİK DİLİM HESAPLAMA 2024

LGS yüzdelik dilim hesaplama 2024 tavan ve taban puanlarına göre yapılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından e-Okul üzerinden yayınlanacak olan 2024 LGS sınav sonuçlarına göre yüzdelik dilim hesaplama yapılacak. 2022 LGS yüzdelik dilim ve taban puanları aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

2022 LGS TABAN / TAVAN YERLEŞME PUANLARI İÇİN TIKLAYIN

ANADOLU, FEN, İMAM HATİP LİSESİ TABAN PUANLARI

Milli Eğitim Bakanlığı 2024 LGS taban puanları ve yüzdelik dilimleri listesi henüz yayınlanmadı. 2024 LGS taban puanları ve yüzdelik dilimleri tercihlerin ardından ek yerleştirmelerde belli olacak. 2024 lise taban ve tavan puanları yerleşmelerin ardından açıklanacak. 2023 lise taban ve tavan puanlarına göre tercih listesini oluşturacak olan öğrenciler tercihlerini yapacak. 2024 LGS taban puanları ve yüzdelik dilimleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber