Lohusa Full İzle Ekranı: Guğse Özay Lohusa Filmi Kaç Yaş Üstü? Lohusa Filmi Kaç Saat? Gupse Özay Lohusa Filmi Bilet Al

Gupse Özay'ın kaleminden çıkan ve başrolü oynadığı Lohusa filmi sinema salonlarına geldi. 19 Ocak Cuma günü vizyondaki yerini alan Lohusa filmi yaş sınırı merak konusu oldu. İzleyicilerin merak ettiği Lohusa kaç saat belli oldu. Peki, Lohusa filmi yaş sınırı kaç? Lohusa bilet al nasıl alınır? İşte Lohusa full izle ekranı..

Lohusa filmi vizyona girdi. Güzel oyuncu Gupse Özay'ın yazdığı Lohusa filmi kaç saat merak eden izleyiciye 118 dakika yani 1 saat 58 dakika yanıtı geldi. Sinema salonlarındaki film aralarının 10-30 dakika arası değiştiği durumda yaklaşık 2,5 saatinizi sinemada geçirebileceğiniz Lohusa filmi gösterime girdi. İzleyicilerin aramalarında yer alan Lohusa filmi oyuncuları listelendi. Lohusa filmi fragman yayınlandı. Lohusa full izle ekranı geldi. Peki, Lohusa kaç saat? Lohusa filmi ne zaman çıkacak? Lohusa ne demek? Lohusa filmi yaş sınırı kaç? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Lohusa filmi kaç yaş üstü yanıtı..

LOHUSA FİLMİ FULL İZLE

Milyonlarca izleyicinin dört gözle beklediği Lohusa filmi 19 Ocak 2024 Cuma günü vizyona girdi. Sinemanın en çok merak edilen yapımlarından olan Lohusa filmi bilet al ekranı açıldı. Bulunduğunuz adresteki tüm sinemalarda olan Lohusa filmini izlemek isteyenlerin online ya da direkt sinema salonuna giderek bilet alması gerekiyor. Annelik heyecanını tadan ünlü oyuncu Gupse Özay'ın lohusa sürecini setlere taşıdığı Lohusa filmi oyuncuları listesi geldi. Lohusa filmini sinema salonlarına giderek full tek parça halde izleyebilirsiniz. Merak edilen Lohusa filmi yaş sınırı 6 yaş ve üzeri olarak biliniyor.

LOHUSA FİLMİ KONUSU

Gupse Özay Lohusa filmi konusu şöyle; Yeni ebeveyn olan bir anne ve babanın ilk 40 gün boyunca başlarına gelen komik olayları ekrana geliyor Lohusa filminde Burcu ve Onur, çocuklarına kavuşacakları günü heyecanla bekleyen evli bir çifttir. Hamileliği boyunca doğumdan sonra onu bekleyen hayatla ilgili söylenenleri umursamayan Burcu, lohusa depresyonuna girmeyeceğine emindir. Ancak doğumun ardından bebeğiyle tek başına ilgilenmesi, uykusuzluk, hormonlarının değişmesi onun bambaşka gerçeklerle yüzleşmesine ve kendisini birbirinden komik olayların içerisinde bulmasına neden olur. Bu süreci en iyi şekilde yönetmeye çalışan Burcu, lohusa döneminin üstesinden gelmeyi başarabilecek midir?

LOHUSA FİLMİ OYUNCULARI

Gupse Özay - Burcu

Onur Gürçay - Onur

Hazal Türesan - İlayda

Esra Ruşan - Fulya

Elif Nur Kerkük - Yasemin

Cihan Albayrak

Alper Bayteki

LOHUSA NE DEMEK?

Lohusa genellikle yeni doğum yapmış kadınları tanımlamak için kullanılır. Bu dönem kadının doğumdan hemen sonra başlayan ve vücudunun doğum öncesi durumuna dönmesi sürecini içerir. Birkaç hafta veya bazen daha uzun bir zamanı kapsar. Bu süre zarfında kadın, hem fiziksel hem de duygusal olarak birçok değişiklik ve adaptasyon süreci yaşar. Lohusalık dönemi, annenin sağlığı ve iyileşme süreci açısından önemlidir ve bu dönemde genellikle ekstra bakım ve destek gereklidir.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber