Lucas Torreira ile aşk yaşayan Devrim Özkan hamile mi?

Türk dizi ve sinema dünyasının tanınan simalarından oyuncu Devrim Özkan ve Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Lucas Torreira arasındaki ilişki, son haftalarda gündemi meşgul eden konulardan biri oldu. İlişkileri ile magazin dünyasında sıkça adından söz ettiren çift hakkında, şimdi de Devrim Özkan'ın hamile olduğu iddiaları ortaya atıldı. Ancak, Özkan bu iddiaları hızlı bir şekilde yalanladı.

Sosyal medyada ve haberlerde dolaşan hamilelik söylentilerine karşı, Özkan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iddialara son noktayı koyduğu görülüyor. Oyuncu, "Bugün hakkımda çıkan haberler asılsız ve yalandır. Uzun süredir yapılan üzücü ve yıpratıcı haber ve sosyal medya paylaşımları hakkında hukuki süreç başlatılmış ve devam etmektedir," sözleriyle duruma açıklık getirdi.

Özkan, bir süre önce All dergisine verdiği röportajda kendi kişisel gelişiminden de bahsetmişti. Kendisinin eskiden daha fevri olduğunu ve duygularını kontrol etmekte zorlandığını dile getiren oyuncu, artık çözümün kendisinde olduğunu fark ettiğini ve bu doğrultuda değişim yaşadığını ifade etmişti. Ayrıca, hayal kurmaktan keyif aldığını ve kurduğu hayaller doğrultusunda anı yaşadığını da ekledi.

Bu gelişmeler ışığında, Devrim Özkan'ın kişisel hayatına ve kariyerine dair spekülasyonların, oyuncunun açıklamalarıyla netlik kazandığı ve kendisinin hukuki yollara başvurarak bu tür iddialara karşı pozisyonunu netleştirdiği anlaşılmaktadır. Özkan'ın profesyonel yaşamına ve özel hayatına dair gelişmeler, hayranları ve kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber