MACARİSTAN İSVİÇRE MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU Macaristan İsviçre Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Şifresiz Mi?

Macaristan İsviçre muhtemel 11 belli̇ oldu. Macaristan İsviçre maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Macaristan yenilgisiz tamamladığı grupların ardından hazırlık maçlarında da iyi görüntü verdi. Üçlü savunmaları ve fizikli oyuncularıyla rakiplerine kolay gol şansı vermiyorlar. İsviçre de benzer dizilişle oynuyor fakat Murat Yakın'ın takımı toplamda daha yetenekli oyunculara sahip, elemelerde hayli golcü bir performans sergilediler fakat Avusturya ve Danimarka ile oynadıkları hazırlık maçlarında tutuk görüntü verdiler. Gruptaki matematikte ilk hedefleri İskoçlar olacaktır. Bu maçta iki takım da beraberliğe üzülmez.

MACARİSTAN İSVİÇRE KARŞILAŞMASI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? İŞTE İLK 11’LER

EURO 2024 Elemeleri'nde yenilgi yüzü görmeyen Macaristan, G Grubu'nda Sırbistan, Karadağ, Litvanya ve Bulgaristan ile karşılaşmıştı. Yaptığı 8 müsabakada 5 galibiyet, 3 beraberlik alan teknik direktör Marco Rossi'nin öğrencileri, topladığı 18 puanla grubunu lider tamamlamıştı.

İsviçre ise EURO 2024'e elemelerde I Grubu'nu ikinci bitirerek gelmişti. Teknik direktör Murat Yakın'ın öğrencileri, Romanya, İsrail, Belarus, Kosova ve Andorra ile karşılaşmış, 10 müsabakada 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi yaşamıştı. Grupta 17 puan toplayan İsviçre, ikinci olarak adını Avrupa Şampiyonası finallerine yazdırmıştı.

SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? İŞTE İLK 11’LER

EURO 2024 heyecanı Macaristan İsviçre karşılaşmasıyla devam ediyor. Müsabakayı Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. Macaristan İsviçre maçı 15.06 cumartesi günü saat 16:00’da TRT 1 kanalında yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

MACARİSTAN

Gulacsi, Lang, Orban, Szalai, Bolla, Adam Nagy, Schafer, Kerkez, Sallai, Szoboszlai, Varga

İSVİÇRE

Elvedi, Akanji, Rodriguez, Widmer, Freuler, Xhaka, Ndoye, Shaqiri, Amdouni, Vargas

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber