Magnum Çekiliş Sonuçları Kazanan Listesi 26 Ekim 2024: Magnum 3. Dönem Porsche Taycan

22 Ekim Salı günü gerçekleşen Magnum 3. dönem çekiliş sonuçları kazanan isim listesi araştırıldı. Porsche Taycan Model otomobil sahibi olmak isteyenler için geri sayım başladı. Peki, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

Porsche Taycan Model otomobil sahibi olmak isteyenlerin iple çektiği Magnum çekiliş sonuçları beklenmeye başladı. 22 Ekim Salı günü yapılan çekilişin ardından gözler kazananlar listesine çevrildi. Şanslı iki ismin araç sahibi olduğu Magnum çekiliş sonuçları listelendi. Peki, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Magnum kazanan listesi..

MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

3. Dönem Magnum çekiliş sonuçları 26 Ekim 2024 Cumartesi günü açıklanacak. Çekilişin kazanan asil ve yedek isimleri Magnum resmi kanallarından ve Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki'nden duyurulacak. Magnum 3. dönem çekiliş sonucu ve kazanan asil ile yedek isim listesi noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş sonrasında duyurulacak. Şanslı iki ismin araç sahibi olacağı Magnum çekiliş sonuçları için Magnum https://www.magnumicecream.com/tr/magnum-porsche-taycan-kampanyasi.html adresine giriş yapabilirsiniz.

Magnum Çekiliş Sonuç
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber