MASTERCHEF 2024 ANA KADRO BELLİ OLDU! Masterchef Kim Kadroya Girdi? 12 Temmuz 2024 Masterchef Kim Yukarı Çıktı?

TV8 ekranında yayınlanan MasterChef Türkiye yeni sezon hız kesmedi. Ana kadroya adını yazdırmak isteyen yarışmacıların atağa geçtiği Masterchef'te asıl olay şimdi başladı. Mehmet, Danilo ve Somer şef ana kadro belli oldu. Peki, Masterchef ana kadro kimler girdi? İşte yanıtı..

Milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen Masterchef Türkiye 2024 yarışı başladı. 2024 yarışmacılarını seçmeye başlayan Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya şefler yeni sezonda yerlerini aldı. Yemek tutkunlarının bir araya geldiği Masterchef yarışında ana kadro seçimleri start aldı. Ön elemeyi geçen yarışmacılar ana kadroya girebilmek için ter dökmeye başladı. 12 Temmuz Cuma günü ekrana gelen Masterchef son bölüm 12 yarışmacının yer aldığı ilk gruptan ana kadroya giren isim belli oldu. Masterchef'te ana kadro şekillenmeye başladı. İşte Masterchef yukarı çıkan isim..

12 TEMMUZ MASTERCHEF KİM KADROYA GİRDİ?

MasterChef Türkiye 7. sezonu enfes bir başlangıç yaptı. Reytingleri altüst eden yemek yarışmasında ana kadroya giren ilk isim ZEYNEP oldu. 3 aşamalı ana kadro yarışında ilk grupta yer alan 12 kişiden en başarılı olan Zeynep adını ana kadroya yazdırdı. Gecenin sonunda rakiplerinden daha başarılı yemek yaparak önlüğü kazanan Zeynep ardından sosyal medyada MasterChef Türkiye ana kadronun belli olduğu iddia edildi. Her etabı farklı zorlukta olan Masterchef seçimlerinde sezonun ikinci ana kadro önlüğü için nefesler tutuldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber