MasterChef eleme adayı kim oldu? 16 Aralık 2023 MasterChef'te son eleme adayı kim?

MasterChef All Star'da büyük bir rekabet yaşandı. Yarışmacılar, son eleme adayı olmamak için kıyasıya mücadele etti. Dün akşam yayınlanan bölümde ünlü şef Yılmaz Öztürk, yarışmacılardan kendi tabağı olan ızgara lüfer yapmalarını istedi. Haftanın son takım oyununun oynandığı bu hafta sonunda, önümüzdeki haftadan itibaren bireysel yarışlara geçileceği açıklandı. İşte, MasterChef All Star'da potaya giren son isim...

MasterChef All Star'da Gerilim Tavan Yaptı! MasterChef All Star'da gerilim, haftanın son eleme adayının belirlenmesi için kıyasıya mücadele edilmesiyle doruk noktasına ulaştı. Yarışmanın yeni sistemine göre her gün yeni bir eleme adayı belirleniyor ve bu durum yarışmacıları daha da zorluyor.

Şef Yılmaz Öztürk'ün Zorlu Görevi Dün akşamın konuğu ünlü şef Yılmaz Öztürk, yarışmacılardan odun ateşinde ızgara lüfer yapmalarını istedi. Bu zorlu görevde yarışmacılar kıyasıya bir rekabet içine girdi. İlk turdan sadece bir kişi seçilirken, diğer yarışmacılar için ikinci bir tur düzenlendi.

Sonuçlar Açıklandı: Haftanın Eleme Adayı Dilara! İkinci turda birinci olarak Hasan, ikinci sırada Eren ve üçüncü sırada ise Kıvanç çıktı. Bu durumda haftanın son eleme adayı Dilara oldu. MasterChef All Star'da bu hafta eleme potasına giren diğer yarışmacılar Esra, Barbaros, ve Batuhan'dı.

Yarış severler, haftanın gergin geçen bölümünün ardından bir sonraki eleme heyecanını beklemeye başladı. MasterChef All Star'da heyecan, her hafta olduğu gibi devam ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber