Masterchef Haftanın Eleme Adayları: 19 Eylül Masterchef Kim Potada? Masterchef Eleme Potasına Kim Gitti?

Ekran başına geçen izleyiciler en sevilen yemek programı Masterchef Türkiye son bölüme odaklandı. 19 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm gecenin kazanan kaybedeni belli oldu. Heyecanın tavan yaptığı mücadelede dokunulmazlık için Balkan yemekleri yapıldı. Peki, 19 Eylül Masterchef kim potada dün akşam? İşte yanıtı..

Her bölümü olay olan Masterchef Türkiye yarışmasında son bölüm kazan kaynadı. 19 Eylül Perşembe akşamı sevenlerinin karşısındaki yerini alan Masterchef eleme potasına kim gitti merak konusu oldu. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya şeflerin sunduğu yemek yarışmasında yarışmacıların görevi Balkan yemekleri oldu. Gecenin sonunda en başarılı tabakları çıkaran yarışmacılar bireysel ve takım dokunulmazlığı alırken en başarısız olan eleme potasına gitti. Peki, 19 Eylül Masterchef kim potada dün akşam? Masterchef eleme adayı kim oldu? İşte merak edilen Masterchef eleme adayları..

19 EYLÜL MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

TV8 ekranında yayınlanan Masterchef Türkiye son bölüm MAVİ TAKIM geceye adını yazdırdı. Kırmızı takımın dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan SEMİH oldu. Semih ise eleme potasına ZÜBEYDE gönderdi. Milyonlarca izleyicinin pürdikkat takip ettiği Masterchef son bölüm yarışı kaybeden Kırmızı Takım eleme oylamasına geçti. Oylamada en çok adı geçen ERİM oldu. İşte bu haftanın MasterChef eleme adayları..

MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI

Şirin

Kerem

Yudum

Beyza

Zübeyde

Erim

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber