MASTERCHEF KAŞIK RİTÜELİ ANLAMI: Masterchef Kaşık Neden Atılır? Masterchef Kaşık Atma Ne Anlama Geliyor? Masterchef Kaşık Alanlar

TV8 ekranının sevilen yarışması MasterChef 2024 ön eleme heyecanı hız kesmedi. 24 Haziran Pazartesi akşamı 11. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Masterchef yarışında kaşık atma hikayesi merak edildi. 2024 sezonunda Sezer Dirican son anda kaşık alamadı. Peki, Masterchef kaşık neden atılır? Masterchef kaşık atma ne anlama geliyor? İşte yanıtı..

Acun Ilıcalı'nın ekrana getirdiği Masterchef yarışmasında 2024 sezonu start aldı. Survivor All Star macerasının sona ermesiyle Masterchef 2024 başladı. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda oturduğu MasterChef 2024 yarışmasında gözler kaşık atma hikayesine çevrildi. Bir yarışmacıya sezonun 3. altın kaşığının atıldığı Masterchef'te kaşık atmanın anlamı merak edildi. Peki, Masterchef kaşık atma ne demek? Masterchef kaşık atma ne anlama geliyor? İşte merak edilenler..

MASTERCHEF KAŞIK NEDEN ATILIR?

Masterchef kaşık neden atılır merak eden izleyiciler için hemen söyleyelim ki kaşık atmak mutfak sektöründe yemeğin çok başarılı yapıldığını anlatıyor. Bir şefin kaşık atması "Benim sana öğretecek bir şeyim kalmadı" anlamı taşıyor. Şefler ve öğrencileri arasında oldukça popüler olan kaşık atma ritüeli yemekte hiçbir kusurun bulunmadığını ifade ediyor. 2023 yılında ekrana gelen All Star sezonunda Masterchef kaşık alan yarışmacı Barbaros ve Hasan oldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber