Masterchef Mavi Kırmızı Takımları: MasterChef Kaptanlık Oyunu Kim Kazandı?

Kıyasıya mücadelenin devam ettiği MasterChef Türkiye yarışmasında kaptanlar belli oldu. 21 Ekim Pazartesi günü yayınlanan Masterchef son bölüm gecenin en iyi tabağını çıkaran Mavi Takım kaptanı oldu. Peki, MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı? İşte yanıtı..

Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu?

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı MasterChef Türkiye yarışmasında heyecan tavan yaptı. Nevzat'ın elenmesiyle yeni haftaya adım atan yarışmacılar arasında kıyasıya rekabet hız kesmedi. 21 Ekim Pazartesi günü yayınlanan Masterchef son bölüm Mavi ve Kırmızı takım netleşti. Peki, MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu? İşte Masterchef bu haftanın Mavi ve Kırmızı takımları..

MASTERCHEF MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

Her akşam yeni bölümü yayınlanan Masterchef son bölüm yarışmacıların görevi ıslak hamburger oldu. Gecenin en iyi ıslak hamburger yapan yarışmacısı MURATCAN Mavi Takım Kaptanı oldu. Mavi kaptan olan Muratcan aynı zamanda haftanın en kritik kararlarını verecek isim oldu. NİGAR ise Kırmızı Takım kaptanı oldu.

MASTERCHEF YENİ TAKIMLAR

Mavi Takım:

Muratcan (kaptan)

Onur

Emre

Eda

Şirin

Kaan

Akın

Hakan

Kırmızı Takım:

Nigar (kaptan)

Kerem

Semih

Ezgi

Alper

Beyza

Erim

Masterchef Türkiye Mavi Takım Kırmızı Takım
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber