MASTERCHEF MEHMET ŞEF ACI HİKAYESİ: Masterchef Mehmet Şef Sol Eline Ne Oldu? Mehmet Yalçınkaya Eli Nasıl Kesildi? Masterchef Mehmet Şef Parmaklarına Ne Oldu?

Masterchef Türkiye yemek yarışmasıyla ününe ün katan şef Mehmet Yalçınkaya sol eli acı hikayesi belli oldu. Her döneme damga vuran Masterchef yarışmasında jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya sol elini sürekli cebine soktuğu için izleyiciler tarafından bu durum merak edildi. Peki, Masterchef Mehmet şef parmaklarına ne oldu? İşte yanıtı..

Yayınlandığı döneme damga vuran MasterChef Türkiye yarışmasında 2024 sezonu start aldı. 14 Haziran Cuma günü 1. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Masterchef yarışında meraklı gözler Mehmet şefe çevrildi. Masterchef ilk bölüm bir yarışmacıyla anısını paylaşan Mehmet Yalçınkaya sol eline ne oldu merak konusu oldu. Masterchef yarışmasındaki kendine has üslubuyla odak noktası olan Mehmet şef parmakları nasıl kesildi acı hikaye ortaya çıktı. Peki, Masterchef Mehmet şef sol eline ne oldu? Masterchef Mehmet şef parmakları nasıl kesildi? İşte yanıtı..

MASTERCHEF MEHMET ŞEF ELİNE NE OLDU?

Türkiye'nin en ünlü şefleri arasında yer alan Mehmet Yalçınkaya sol el parmaklarının kıyma makinesinde kesildiği biliniyor. Programda sık sık sol elini gizleyen Mehmet şefin iş kazası geçirdiği biliniyor. Sol elinin parmaklarını kıyma makinesine kaptıran Mehmet Yalçınkaya kaza sonrası üç parmağını kaybetti.

MEHMET YALÇINKAYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1 Ocak 1974 Bolu doğumlu ünlü şef Mehmet Yalçınkaya Fransa, İtalya, Katar, Almanya ve Yunanistan gibi dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. Bodrum ve İstanbul’da birçok otel ve restoranın mutfak şefi olarak çalışan Mehmet Yalçınkaya İstanbul Yemek Akademisi'nde insan anatomisi ve sindirim sistemi üzerine eğitim aldı. Farklı tatların buluştuğu Fusion Mutfak akımını Türkiye'de ilk uygulayan şeflerden olan Mehmet Yalçınkaya TV8 ekranında yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasıyla ününe ün kattı.

MEHMET YALÇINKAYA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber