MasterChef ne zaman bitiyor, final ne zaman, hangi gün? MasterChef şampiyon ne zaman belli olacak?

MasterChef All Star 2023 sezonu nefes kesen anlarla sona eriyor. Yarışmanın final tarihi belli oldu ve 7 Ocak Pazar gecesi canlı yayında şampiyon belirlenecek. MasterChef'in en iyi isimlerinden Barbaros, Tahsin, Sergen, Hasan ve Esra arasından bir isim, şeflerden en yüksek puanı alarak büyük finalde zaferi elde edecek ve kupa ile ödüllendirilecek.

MasterChef All Star finali, 30 Aralık tarihli son bölümde Somer Şef tarafından açıklandı. Somer Şef, "Bu haftanın sonunda 7 Ocak Pazar gecesi canlı yayında MasterChef All Star 2023'ün şampiyonu belli olacak. Koca bir sezon geride kalıyor. Hepimiz bütün ekibimiz çok büyük emekler verdik. Çok uğraştık, hayırlısıyla bu haftayı da geçirip şampiyonumuzu hep beraber kutlayıp sarılmak istiyoruz. Hepimize bol şans." dedi.

MasterChef All Star Son 5 Kimler? Çeyrek final mücadelesini başarıyla tamamlayan ve finale yükselen 5 yarışmacı Barbaros, Tahsin, Sergen, Hasan ve Esra oldu. Bu yetenekli şefler, kendi menülerini hazırlayarak şampiyonluk için mücadele edecek.

Final Haftası Nasıl Geçecek? Final haftasında yarışmacılar kendi menülerini oluşturacak ve Türk mutfağı ile uluslararası mutfaktan lezzetleri şeflere sunacak. Şefler, yemekleri 90 tam puan üzerinden değerlendirecek. 3 yarışmacının elenmesinin ardından finale kalan 2 isim, canlı yayında final günü yemeklerini yaparak en yüksek puanı almaya çalışacak. En yüksek puanı alan isim, MasterChef All Star 2023 şampiyonu olarak kupa kazanacak.

Heyecanla beklenen MasterChef All Star finali, seyircilere unutulmaz anlar yaşatacak. Bol şans ve lezzet dolu bir final dileriz! ?️?

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber