Masterchef Ödül Oyununu Kim Kazandı? Masterchef Son Bölüm Ödülü Kim Aldı?

Bu hafta eleme potasında savaşacak Masterchef yarışmacıları belirlendi. Her hafta yapılan ödül oyununda 100 bin TL kazanan isim netleşti. Peki, Masterchef ödülü kim aldı? İşte yanıtı..

Masterchef ödül oyununu kim kazandı?

Her akşam yeni bölümü izleyiciyle buluşan Masterchef Türkiye yarışmasında son bölüm nefes kesti. 100 bin TL'lik büyük ödül için savaşan yarışmacılar ölüm kalım mücadelesine girdi. Hafta boyunca takım olarak yarışan Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları arasında gecenin kazananı netleşti. Peki, Masterchef ödül oyununu kim kazandı? 11 Ekim Masterchef ödül kim aldı? İşte o isim..

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Son bölümü 11 Ekim Cuma akşamı yayınlanan Masterchef Türkiye'de yarışmacılardan kabak çeşitleriyle yaratıcı tabaklar çıkarmaları istendi. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya gecenin en iyi tabağının sahibine 100 bin TL verdi. Akın ve Kaan'ın süre bittikten sonra tabaklarına dokunmaları onları ödülden mahrum bırakırken ödülü kazanan NİGAR oldu. Hafta boyunca Zübeyde, Akın, Eda, Nigar, Nevzat, Emre eleme potasına giden isimler oldu.

Masterchef Türkiye
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber