MasterChef Ümmühan Avcı Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? MasterChef Ana Kadro Ümmühan Avcı Instagram Hesabı

MasterChef 2024 yeni sezon ana kadro düelloları başladı. Her akşam yeni bölümü yayınlanan MasterChef son bölüm ana kadroya giren 4. isim Ümmühan Avcı oldu. Mehmet, Danilo ve Somer şefler ana kadronun 4. ismi Ümmühan Avcı rakiplerini eledi. Peki, MasterChef Ümmühan Avcı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

TV8 en çok izlenen yemek yarışması Masterchef Türkiye ana kadro seçimleri start aldı. Her akşam yeni bölümü yayınlanan Masterchef yarışında 4. isim netleşti. Adını final serisine yazdırmak için atağa geçen Ümmühan, Deniz, Bartu, Bera arasında kazanan Ümmühan Avcı oldu. Ana kadroya adını yazdıran Masterchef Ümmühan Avcı hayatı merak edildi. Peki, MasterChef Ümmühan Avcı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

MASTERCHEF ÜMMÜHAN AVCI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Masterchef Türkiye yarışında 4. önlüğü kazanan Ümmühan Ünavcı yarışmaya Denizli'den katıldı. 32 yaşında olan Masterchef Ümmühan 10 yaşından beri yemek yapıyor. 5 yıl önce eşinden boşanan Masterchef Ümmühan'ın 7 yaşında bir çocuğu var. Masterchef'te Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ile Danilo Zanna'nın karşısına pazıya sarılı sardalya ile çıkan Masterchef Ümmühan 2 evet almayı başardı. 15 Temmuz Pazartesi günü ekrana gelen Masterchef son bölüm Ümmühan 4. olarak ana kadroya girdi.

MASTERCHEF ÜMMÜHAN AVCI INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber