MASTERHCEF ANA KADROYA GİREN 12 İSİM TAM LİSTE: 25 Temmuz Kim Kazandı? Masterchef 12 Yarışmacı Kim Oldu?

Masterchef Türkiye yarışında gözler son bölüme çevrildi. 25 Temmuz Perşembe günü yayınlanan Masterchef son bölüm ana kadroya adını yazdıran 12. isim netleşti. Peki, Masterchef 12 yarışmacı kim oldu? İşte Masterchef ana kadroya giren 12 isim..

Masterchef 12 yarışmacı kim oldu sorgusu yapan izleyiciler son isme odaklandı. Her akşam yeni bölümü yayınlanan Masterchef son bölüm beyaz isimli önlük giyen yarışmacı belli oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu yapımda Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat, Alper, Ayşe, Beril ve Semih önlük giydi. Peki, Masterchef 12 yarışmacı kim oldu? İşte Masterchef ana kadroya giren 12 isim..

MASTERHCEF 12 YARIŞMACI KİM OLDU?

25 Temmuz Masterchef kim çıktı ana kadroya giren ilk 11 yarışmacı Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat, Alper, Ayşe, Beril ve Semih oldu. Yedeklerden ise Bera, Huriye, Bartu, Şeyhmus, Şirin, Yudum, Enes ve Akın yer aldı. Mehmet Şef, “Bu gruptan dün bir arkadaşımız yukarıya çıktı" dedi ve MasterChef ana kadroya giren 12. isim Eda oldu.

MASTERHCEF ANA KADROYA GİREN 12 İSİM

Zeynep

Hakan

Onur

Ümmühan

Deniz

Çağlar

Serhat

Alper

Ayşe

Beril

Semih

Eda

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber