MEB EŞ DURUMU TAYİN SONUÇLARI SORGULAMA: Özür Grubu Atama Sonuçları Açıklandı Mı? Öğretmen Mazeret Tayini Sonuçları

MEB'de çalışan öğretmenlerin eş durumuna bağlı tayin başvuruları sona erdi. 16 Ağustos Cuma gününün gelişiyle gözler personel.meb.gov.tr adresine çevrildi. Beklenen özür grubu atama sonuçları nasıl bakılır merak edildi. İşte MEB mazeret tayini sonuçları sorgulama ekranı..

MEB mazeret tayini sonuçları beklenmeye başladı. 10 Ağustos Cumartesi ile 15 Ağustos Perşembe günleri arası yapılan öğretmen eş durumu tayin başvuruları sona erdi. 16 Ağustos Cuma günü erişime açılacak olan özür grubu atama sonuçları için nefesler tutuldu. personel.meb.gov.tr üzerinden MEBBİS sorgulama yapan öğretmenlerin atama sonuçları için geri sayım başladı. Hizmet puanına göre yapılan atamalarda puanlar eşit olursa daha fazla süresi olana hak tanınacak. Peki, eş durumu tayin sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazeret tayini sonuçları nereden öğrenilir? İşte MEB özür grubu atama sonuçları..

MEB (EŞ DURUMU) MAZERET TAYİNİ SONUÇLARI

Millî Eğitim Bakanlığı yaz tatili öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları 16 Ağustos Cuma günü erişime açılacak. MEB bünyesinde görev yapan öğretmenlerin eş durumu tayin sonuçları personel.meb.gov.tr adresinden sorgulanacak. Farklı bir ile tayini çıkan öğretmenlerin ilişik kesme işlemleri 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü yapılacak. Tayin başvurularında öğretmenlerin tercihleri dikkate alınacak. Hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacak olan tayinlerde hizmet puanı eşit olursa öğretmenlikteki hizmet süresi daha fazla olana öncelik verilecek. Ardından öğretmenliğe daha önce başlayana hak tanınacak.

MEBBİS ÖZÜR GRUBU ATAMA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber