MEB GÖREVDE YÜKSELME SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: Görevde Yükselme Sonuçları Nasıl Bakılır? MEB GYS İl İl Atama Sonuçları İsim Listesi

MEB görevde yükselme atama sonuçları belli oldu. Çok sayıda adayın gündeminde yer alan şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık gibi görevler için atamalar yapıldı. Görevde yükselme sınavına giren adaylar MEB görevde yükselme tercihleri ne zaman sorguladı. İşte MEB görevde yükselme tercih sonuçları..

Milli Eğitim Bakanlığı görevde yükselme sınavı açıklandı. Çok sayıda adayın dört gözle beklediği MEB görevde yükselme tercih sonuçları belli oldu. Görevde yükselme sınav sonucu sorgulama ekranı araştırması yapan adaylar merak ettiği sonuç ekranına odaklandı. MEB bünyesinde boş olan memur, sayman, şef ve il-ilçe milli eğitim müdürlükleri ile şube müdürü kadrolarına yerleşecek adayların görevde yükselme atamaları yapıldı. Peki, MEB görevde yükselme tercihleri ne zaman? MEB görevde yükselme atama sonuçları nasıl bakılır? İşte MEB görevde yükselme tercih sonuçları..

MEB GÖREVDE YÜKSELME SINAV SONUÇLARI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme atama sonuçları belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik hükümleri neticesinde merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan memur, sayman, şef ve il-ilçe milli eğitim müdürlükleri şube müdürü kadrolarına atama yapıldı.

GÖREVDE YÜKSELME SINAV SONUÇLARI NASIL BAKILIR?

MEB Görevde yükselme sınav sonuçları nasıl bakılır merak edenler için hemen söyleyelim ki adaylar e-Devlet ya da MEBBİS ekranı ile sonuçları öğrenebilir. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yapılan şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme atama sonuçları için aşağıdaki linke tıklayın. Karşınıza çıkan ekranda sizden istenen bilgileri doğru şekilde girin.

MEB GÖREVDE YÜKSELME SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber