MEB Öğretmen Kasım Ara Tatil Seminerleri Online Mı? Öğretmen Seminerleri Okulda Mı Yapılacak?

2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk ara tatiline çıkacak olan öğrenci ve öğretmenler geri sayıma geçti. Yüz yüze yapılması planlanan öğretmen kasım seminer flaş açıklama geldi. Peki, öğretmen seminer online mi? İşte yanıtı..

Kasım öğretmen seminer online mı?

Milyonlarca öğrenci ve öğretmenin beklentisi kasım ara tatil 11 Kasım ile 15 Kasım arasında kayıtlı olarak belirlendi. Eylül ayında başlayan 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk ara tatili için geri sayıma geçen öğrenci ve öğretmenler için program netleşti. Öğretmenlere yüz yüze yapılması planlanan kasım ara tatil seminerleri için patlama kararı geldi. Peki, ara tatil öğretmen semineri çevrimiçi mi? Öğretmen seminerleri seansları mı yapılacak? İşte yanıtı..

KASIM ARA TATİL ÖĞRETMEN SEMİNER ONLINE MI?

Milli Eğitim Bakanlığı kasım ara tatil açıklaması geldi. Geçtiğimiz yıl çevrimiçi olarak yapılan ara tatil öğretmen seminerlerinin bu yıl da çevrimiçi olarak yapılacağı açıklandı. MEB 25 Ekim Cuma günü yapılan öğretmen seminer duyurusunda, "11-15 Kasım 2024 ara tatil semineri çevrimiçi olarak gerçekleşecek. Öğretmenlerimizle yaptığımız bu görüşmelerde, birçok meslektaşımızdan gelen yoğun talep üzerine, 11-15 Kasım 2024 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek olan ara tatil seminerlerini çevrim içi yapma kararı alındı" denildi.

Öğretmen Ara tatil Seminer
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber