MEB ÖĞRETMEN SEMİNER BAŞVURU EKRANI: Öğretmen Haziran Seminer Online Mı Olacak? Öğretmenlere Seminer Var Mı? MEB Öğretmen Haziran Seminer SON DAKİKA

MEB öğretmen seminer son dakika açıklaması geldi. 20-28 Haziran haftasında semineri olan öğretmenler flaş karara odaklandı. MEB bünyesinde çalışan öğretmenler 7 gün sürecek semineri online mı alacak belli oldu. Peki, öğretmenlere seminer var mı? Haziran seminer online mı olacak? İşte yanıtı..

Milyonlarca öğretmenin dört gözle beklediği MEB öğretmen seminer son dakika açıklaması geldi. 2023-2024 eğitim öğretim yılı sonuna yaklaşırken gözler öğretmen haziran seminerlerine çevrildi. Eylül ayından bu yana aralıksız devam eden 2023-2024 eğitim öğretim yılı bitişine sayılı gün kaldı. 14 Haziran Cuma günü karnelerini alacak olan öğrenciler 3 aylık yaz tatiline start verecek. Bu yıl 16-17-18-19 Haziran haftasında kutlanacak olan Kurban Bayramı nedeniyle öğrenci ve öğretmenler için tatil günleri start alacak. Peki, seminerler online mı olacak? Haziran seminer online mı olacak? İşte öğretmenlerin seminer dönemi açıklaması..

MEB ÖĞRETMEN SEMİNER SON DAKİKA

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen haziran seminer açıklaması geldi. 14-28 Haziran haftası öğretmenler için mesleki çalışma dönemi yapılacak. Okulların kapanmasıyla il dışına çıkacak öğretmenler için yeni seminer kararı alındı. Görev yaptığı okuldaki ilde olmayacak olan öğretmenler bulunduğu ilde seminerlere katılabilecek. Öğretmen haziran seminer başvurusu için veri.meb.gov.tr adresinden başvuru yapmaları gerekiyor.

ÖĞRETMENLERE SEMİNER VAR MI?

Öğretmenlere seminer var mı bayram sonrası idari tatil olması halinde aynı program 5 günde uygulanacak. İki gün ortak metnin incelemesi, 2 gün programı değişen öğretmenlerin zümre şeklinde program incelemesi yapılacak. Bir gün de kurul komisyon çalışmaları için ayrılacak. Öğretmenler inceleme raporlarını veri.meb.gov.tr üzerinden yükleyerek Bakanlık sistemine ulaştıracak.

MEB ÖĞRETMEN SEMİNER BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber