MEB SEMİNER BAŞVURU FORMU 2024: Öğretmen Seminer Başvuru Nasıl Yapılır? MEB Haziran Öğretmen Seminer BAŞVURU EKRANI

MEB öğretmen seminer başvuru ekranı açıldı. 20-28 Haziran haftasında semineri olan öğretmenler başvuru yapmaya başladı. MEB bünyesinde çalışan öğretmenler 7 gün sürecek semineri yüz yüze alacağı açıklandı. Peki, öğretmen seminer başvuru nasıl yapılır? İşte MEB seminer başvuru ekranı..

Milyonlarca öğretmenin dört gözle beklediği MEB seminer başvuru açıldı. Her yıl sonu yapılan öğretmen seminerleri için 2024 kararı alındı. Eylül ayından bu yana süren 2023-2024 eğitim öğretim yıl sonu seminer takvimi belli oldu. 2023-2024 eğitim öğretim sezonunun bitmesine sayılı gün kala öğretmen seminer başvuru formu araştırmaları hızlandı. 14 Haziran Cuma günü karnelerini alacak olan öğrenciler 3 aylık yaz tatiline start verirken öğretmenler de 1 haftalık seminer alacak. Peki, öğretmen seminer başvuru nasıl yapılır? İşte MEB seminer başvuru ekranı..

MEB SEMİNER BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Milli Eğitim Bakanlığı haziran öğretmen seminer başvuru formu ekranı açıldı. 14-28 Haziran haftası öğretmenler için mesleki çalışma dönemi yapılacak. Okulların kapanmasıyla il dışına çıkacak öğretmenler bulundukları illerde seminerlere katılabilecek. Görev yaptığı okulda olmayacak öğretmenler bulunduğu ilde seminerlere katılabilecek. Öğretmen haziran seminer başvurusu için veri.meb.gov.tr adresinden yapılacak. İki gün ortak metnin incelemesi, 2 gün programı değişen öğretmenlerin zümre şeklinde program incelemesi yapılacak. Bir gün de kurul komisyon çalışmaları için ayrılacak. Öğretmenler inceleme raporlarını veri.meb.gov.tr üzerinden yükleyerek Bakanlık sistemine ulaştıracak. MEB öğretmen seminer başvuru ekranı için aşağıdaki linke tıklayın.

MEB ÖĞRETMEN SEMİNER BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber