MEB ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU SONUÇLARI 2024: Ücretli Öğretmenlik Başvurusu Nasıl Yapılır? Ücretli Öğretmen Başvuru Sonucu

9 Eylül Pazartesi günü start alacak olan 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi başvuru sonuçları merak edildi. Başvurularını ileten öğretmen adayları ücretli öğretmenlik başvuru sonuçlarını beklemeye başladı. Peki, ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Ücretli öğretmen başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İşte yanıtı..

MEB ücretli öğretmen başvuru sonuçları bekleyen adaylar için geri sayım başladı. 9 Eylül Pazartesi günü start alacak olan 2024-2025 eğitim öğretim yılında işbaşı yapmak isteyen öğretmen adayları için kritik süreç başladı. Okullara başlangıç tarihi öğretmenler için 2 Eylül, öğrenciler için 9 Eylül olarak belirlendi. Yeni dönemde öğrencileriyle buluşacak olan öğretmenler başvurularını iletti. Peki, ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Ücretli öğretmen sonuçları açıklandı mı? İşte e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru sonucu..

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK SONUÇLARI

İl ve ilçelere göre değişiklik gösteren ücretli öğretmen başvuru sonuçları e-Devlet ekranından takip ediliyor. Ücretli öğretmenlik başvuruları il ve ilçelere göre değişiklik gösteriyor. 2024-2025 eğitim öğretim yılı için ücretli öğretmenlik başvuruları için bulunduğunuz İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri sayfasına girerek ön başvuru formlarını doldurun. Ücretli öğretmenlik başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suç işlememek, Askerlikten muaf olmak ibareleri yer alıyor.

E-DEVLET ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber