MEDİA MARKT TELEFON KİRALAMA FİYATLARI 2024: Media Markt Kiralık Telefon Nasıl Alınır? MediaMarkt Cihaz Kiralama

Milyonlar ilgilendiren flaş karar geldi. Media Markt akıllı telefon kiralama hizmeti başladı. MediaMarkt İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri'de bulunan mağazalarından cihaz kiralama dönemi başladı. Peki, Media Markt cihaz kiralama nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Media Markt akıllı telefon kiralama hizmeti milyonlarca vatandaşın gündeminde ilk sıraya yerleşti. Akıllı Telefon Kiralama hizmeti sunan şirket, tüketicilere son teknoloji ürünleri vermeye başladı. MediaMarkt İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri şubelerinde geçerli olan cihaz kiralama hizmeti nasıl kullanılacağı merak konusu oldu. 24 aya kadar vade seçeneği olan cihaz kiralama hizmeti nasıl kullanılacağı merak edildi. Peki, Media Markt cihaz kiralama nasıl yapılır? İşte merak edilenler..

MEDİA MARKT TELEFON KİRALAMA NASIL YAPILIR?

24 aylık Akıllı Telefon Kiralama hizmetinden yararlanan müşteriler kiralama süresi sonunda cihazla aynı marka ve aynı model 1 yıl firma garantili yenilenmiş telefonu taksitle satın alabiliyor. Müşteriler kiralama süresi sonunda ürünlerini sözleşmeye uygun şekilde teslim eden müşterilere taksit tutarının 3 katına kadar nakit teslimat bonusu veriliyor. Öte yandan teslimat bonusu bir üst model cihaza geçecek olan müşteriler için indirim şeklinde uygulanıyor. Media Markt cihaz kiralama hizmeti içim aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

MEDİA MARKT CİHAZ KİRALAMA HİZMETİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber