Mehmed Fetihler Sultanı Mara Hatun Kim? Tuba Ünsal Kimdir, Kaç Yaşında? Tuba Ünsal Hangi Dizilerde Oynadı? Tuba Ünsal Evlilikleri

Salı günleri ekrana gelen Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Mara hatun dönemi başladı. TRT1 tarihi dizilerinden olan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm öncesi gözler güzel oyuncu Tuba Ünsal'a çevrildi. Peki, Mehmed: Fetihler Sultanı Mara hatun kim? Tuba Ünsal kaç yaşında? İşte yanıtı..

Tarihi dizi severlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Mara hatun giriş yaptı. Güzel oyuncu Tuba Ünsal bu kez tarihi bir karaktere büründü. Salı günleri ekrana gelen Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Sultan Mehmed'in kıymetlisi olan Mara hatun hayatı sorgulanmaya başladı. Peki, Mehmed: Fetihler Sultanı Mara hatun kim? Tuba Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli? Tuba Ünsal hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

MEHMED FETİHLER SULTANI MARA HATUN KİM?

Mehmed: Fetihler Sultanı Mara hatun, Fatih Sultan Mehmet'in en çok sevdiği ve kıymet verdiği üvey annesidir. Mehmet'e hep destek olan Mara hatun adına İstanbul'da ev yapıldı. İstanbul'un fethi sırasında sultan Mehmet'in en yakınlarından olan Mara hatun hisara yapılan baskın sırasında kaçırıldı. Konstantinos, Mara’yı kaçırma planını sonunda gerçekleştirdi. Mara’yı kendisiyle evlenmeye ikna etmeye çalışınca olayların seyri değişti.

TUBA ÜNSAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

7 Aralık 1981 Denizli doğumlu Tuba Ünsal Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümünde okudu. 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldı. Profesyonel mankenlik kariyerine başlayan Tuba Ünsal birçok televizyon dizisi ile sinema filmlerinde rol aldı. 2004 yılında Cem Cantaş ile evlenen Tuba Ünsal 2006 yılında boşandı. 2012'de ikinci evliliğini Murat Pilevneli ile yaptı. Üçüncü evliliğini 2013 yılında yapan Tuba Ünsal Mirgün Cabas ile hayatını birleştirdi. Sare ile Civan Mert isimli iki çocuğu var.

TUBA ÜNSAL OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

1992 Mahallenin Muhtarları

1998 Kara Melek

1997 Ruhsar

1998 Kırık Hayatlar

1999 Ayşecik

2000 Çarli İş Başında

2005 Seni Çok Özledim

2006 Ümit Milli

2007 Yemin

2009 Bu Kalp Seni Unutur Mu?

2009 Canını Sevdiğim İstanbul'u

2011 Tövbeler Tövbesi

2013 Öyle Bir Geçer Zaman Ki

2013 Bebek İşi

2017 İçerde

TUBA ÜNSAL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber