Mehmed Fetihler Sultanı Mara Hatun'u Tuba Ünsal KÖTÜ HABER GELDİ! "En Zor Gecemdi" Deyip Açıkladı! Tuba Ünsal FMF Atağı Nedir, Belirtileri Ne?

Mehmed Fetihler Sultanı dizisinde hayat verdiği Mara Hatun rolüyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan ünlü oyuncu Tuba Ünsal son dakika flaş gelişme geldi. Hastanelik olan Tuba Ünsal hastalığı hayranlarını telaşlandırdı. 2 çocuk annesi olan Tuba Ünsal sağlık durumu belli oldu. Meğer..

Son günlerde Deniz Akkaya ile kızının şiddet olayına yaptığı "Yalnız anne olmak insanı zor duruma sokabiliyor" yorumuyla odak noktası olan oyuncu Tuba Ünsal hastanelik oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tuba Ünsal sağlık durumu merak konusu oldu. Mehmed Fetihler Sultanı' dizisinde canlandırdığı Mara Hatun karakteriyle övgü toplayan Tuba Ünsal hastalığı herkesi telaşlandırdı. Peki, Tuba Ünsal ne oldu? Tuba Ünsal hastalığı ne? İşte merak edilen Tuba Ünsal sağlık durumu..

TUBA ÜNSAL SAĞLIK DURUMU

Ruhsar, Kara Melek, Tövbeler Tövbesi, Ruhumun Aynası, İçerde, Aşk 101 ve Gecenin Ucunda gibi birçok projede boy gösteren ünlü oyuncu Tuba Ünsal hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabından FMF atağı geçirdiğini duyuran Tuba Ünsal paylaşımında durumunu anlattı. Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF) otoinflamatuar hastalığına yakalanan Tuba Ünsal hastalığı karın ağrısı, göğüs ağrısı, eklemlerde ağrı ve şişlik, cilt kızarıklığı, döküntülere sebep oluyor.

TUBA ÜNSAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

7 Aralık 1981 Denizli doğumlu Tuba Ünsal Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümünde okudu. 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldı. Profesyonel mankenlik kariyerine başlayan Tuba Ünsal birçok televizyon dizisi ile sinema filmlerinde rol aldı. 2004 yılında Cem Cantaş ile evlenen Tuba Ünsal 2006 yılında boşandı. 2012'de ikinci evliliğini Murat Pilevneli ile yaptı. Üçüncü evliliğini 2013 yılında yapan Tuba Ünsal Mirgün Cabas ile hayatını birleştirdi. Sare ile Civan Mert isimli iki çocuğu olan Tuba Ünsal şimdilerde Mehmed Fetihler Sultanı dizisinde Mara Hatun karakterini canlandırıyor.

TUBA ÜNSAL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber