Melike Şahin konseri iptal mi oldu? Melike Şahin konserini neden iptal etti?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde öğretmenlere özel olarak düzenlediği konser, şarkıcı Melike Şahin'in beklenmedik bir gelişme nedeniyle sahneye çıkmamasıyla iptal edildi. Feshane'de düzenlenen etkinlikte, sevilen sanatçı Melike Şahin'in sahne alacağı beklenirken, şiddetli rüzgarın etkisiyle konser gerçekleştirilemedi.

Şahin'in konserini 3 saat bekleyen yüzlerce öğretmen, sanatçıya yönelik tepkilerini gösterdi. Şiddetli rüzgarın oluşturduğu risk nedeniyle sahneye çıkmaktan vazgeçen Melike Şahin, yaşanan durumu "Çok rüzgar varmış. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın" diyerek açıkladı. Şahin'in ekibi, güvenlik endişesiyle konserin gerçekleştirilmemesine karar verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür tarafından yapılan açıklamada ise, "Tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadı." ifadelerine yer verildi.

Melike Şahin, konserin iptal edilmesinin ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak, durumun kendisinden kaynaklanmadığını belirtti. Şahin, "Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış. Hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için." dedi ve hayranlarından özür diledi. Akşamın özel olması planlanan etkinlik, şiddetli rüzgarın beklenenin aksine seyirciyle buluşmasına engel oldu.

İBB Kültür Daire Başkanlığı’ndan ise tam tersi bir açıklama geldi. İBB, Melike Şahin’in konsere çıkmak istemediğini ifade etti. İşte o açıklama: "Değerli öğretmenlerimiz, saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Çok üzgünüz" denildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber