Memefİ 18 Ekim 2024 Günlük Kombinasyon Sırası: MemeFİ Rewards 18 Ekim 2024 Video Kodu

18 Ekim Cuma günü Memefi Rewards araştıran kullanıcılar için günün şifresi verildi. Oyun tutkunlarının merak ettiği MemeFi günün kombinasyonunu doğru giren altınları kaptı. İşte MemeFi 18 Ekim günlük kombinasyon ve kodları..

MemeFi 18 Ekim Kombinasyonu

Telegram oyuncularının severek takip ettiği MemeFi 18 Ekim 2024 günlük kombinasyonu belli oldu. Oyun dünyasına adım atan kullanıcılar bugünün video kodlarını doğru şekilde tamamlayarak milyonlarca altın kazanma fırsatı elde etti. Kripto dünyasında geçerli altınları toplamak için 18 Ekim Cuma şifresini sisteme girmeniz gerekiyor. İşte 1 milyon coin kazandıran MemeFİ 18 Ekim 2024 günlük kombinasyon sıralaması...

MEMEFİ 18 EKİM 2024 GÜNLÜK KOMBİNASYON SIRALAMASI

Kombinasyon: 1 - 3 - 3 - 2 - 4

Adım Adım Uygulama: baş - göbek - göbek-boyun- ayak

Bu sıralamayı takip ederek karakterinizin doğru noktalarına dokunun. Deseni doğru şekilde tamamladığınızda MemeFi evreninde geçerli 1 milyon altın hesabınıza tanımlanacak.

MEMEFİ VİDEO KODU NASIL GİRİLİR?

Memefi oyuncularının her gün güncellenen gizli kodu sisteme girmesi gerekiyor. Günün kombinasyonunu ve video kodları öğrenen kullanıcıların karakterin belirli noktalarına dokunması gerekiyor. Deseni dikkatli şekilde takip edip en doğru şekilde tamamladıktan sonra altınlar hesabınıza yüklenecek.

MemeFi Kripto Oyun Kombinasyon
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber